Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam Ölü Taklidi Yapıyor

Busra o kaba isiticiyi nasil koydun? yoksa isitici lambadan mi bahsediyorsun?
Vitamin hangisi?

Merhaba uzun zamandır yazamadım ıse gıdıyorum aynı zamanda veterınere bugun gıdebıldık kabugunun erımek uzere oldugunu soyledı devıt 3 ve supradın verdı gunde 2 kez 1 damla umıdını kesme ama her an olebılır ısıtıcı lambaydı o da bır ıse yaramadı kabını degıstırecegım bu hafta ıcınde dua edelımde bebegım yasasın sızlerede cok tesekkur ederım

Cvp: Kaplumbağam Ölü Taklidi Yapıyor

Büşra sen umudunu kaybetme veteriner hekim ne söylediyse yap inşallah sağlığına kavuşur tekrar

Kıs Uykusunda olabılır mı dıye dusunmıyor degılım ama yasayacagına emınım

İnşallah Büşra kaç cm idi kaplumbağan? Şuan kaplumbağanın sorunları neler yani neden kış uykusunda olduğunu düşündün ?

yem yiyebiliyor ise sera mineral alıp supradyn'i kes. bir resmini çekip koy. bir de kabuk boyu ne kadar.

hemen hemen 3-4 cm ılaclarını su anda verdım yem kesınlıkle yemıyor 3 4 gundur hıc yemedı agızına enjektorle vermeye calıstım ama acmadı agızını gene de sıktım hıc gozlerını acmazdı vıtamını verdıkten sonra actı ılk defa ve gozlerı ılk defa bu kadar suredır acık umudumu kesmedım

Büşra sen hekimin verdiği ilaçlarıda aksatma yemide ufak ufak bölüp ver birde öyle dene ve tabiki umudunu kaybetme

vıtamın ve devıt3 verdı basında beklıyorum su anda yemı vermeye calısıyorum hıc acmıyor agızını yemı var ama yemıyor

Suyunun ısısı nasıl peki ?

petegın yanınada su an ısısıda yeterlı 25 derece hareketlendı baya gectıgımız 3 gune ragmen

Siz yinede bir taraftan akvaryum kurmaya çalışın ufak çaplıda olsa umarım tamamen iyileşir kısa zamanda

evet ekıpmanlarını yavas yavas toplayacagım ıyılesecekemınım dıger buyuk olanda onunla cok ugrasıyor canlandırıyor onu

aynı yerde durmasınlar ama bence bu hastalık zamanında

doktor degıstırmene gerek yok artık kaptıysa coktan kapmıstır hastalıgı dedı

Öyle şeymi olur ya imkanınız varsa değiştirmelisiniz

Birkere akciger enfeksyonu bulasici degildir ki
Hayvani rahatsiz ediyorsa ayrilmali yoksa gerek yok

enjektörle verme çay kaşığı ile eğer plastik bulursan tercih sebebi. onunla ağzını araladığında döküp hemen ağzından çıkar yutkunsun. enjektörle ayarlayamayıp bir anda sıkarsan ciğerlerine kaçabilir ilaç.

ağızını açmıyor bir türlü zaten sabah baktığımda dünkü pozisyonunda uyuyordu yine hiç hareket etmemiş vitamini bir damla sıktım ama fazla verdiysem eğer ölebilir mi acaba?

Hayvanin durumu kotu ama vitamini biraz fazla kacirmaktan olmez

Geri