Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Neden attınız boşa gitmiş yem hemde kaliteli bir marka bende bu yemden kullanıyorum ilk başta benim kaplumbağalrımda zor yiyordu şuan bayılıyorlar keşke atmasaydınızBu yemden aldım şimdi attım hiç yemedi kaplumbağam
Ekli dosyayı görüntüle 12012Ekli dosyayı görüntüle 12013
Aç olmayabilirAğzında çeviriyor geri bırakıyor
En son sabah verdim başka vermedim akşama kadar acıkırAç olmayabilir
1 gün bekleyin hiçbirşey vermeyin sabah bakın yemişse vermeye devam edin eğer yememişse atabilirsinizYok duruyor suyun içine attım yemi
Kaplumbağalarınızın fotoğrafını atabilirmisinizEn son sabah verdim başka vermedim akşama kadar acıkır
İçine 6 tane o yemden atın sabaha kadar bekleyinKüçük kaplumbağa 3.5 cm gibi bişey
Bunu tarif edebilir misiniz nasıl yapıcam ne kadar vericemBir de haşlanmış yumurta akını kıyıp verin bir parça bu yumuşaktır yemesi kolay olur.
Yumurta akı nasıl vericemGentagut uygulaması önerdim mi?
Neyi tarif edeyim?