Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Resmini çekip atabilir misiniz?
Bu hayvancağız çok dar bir yerde mi yaşıyor?
Akvaryum ölçüleri nedir?
Dışarda bakılmaz büyük akvaryum ve gerekli ekipmanlar ile birlikte yaşaması lazım yoksa sonu böyle oluyor.akvaryumu var ama durmuyor bizde plastik kapta yem veriyoruz zaten hep dışarda yaşıyor bakamıyorum aslında sahiplendirmek istiyorum alan olmadı birtürlü
Akvaryum ölçüleri nedir?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Kullandığınız bütün yem, takviye, ekipman ne varsa görselini atın.
Akvaryumun bir görselini atın.
Keşke alıp ona iyi bir yuva yapabilsek ama herkes zaten zor durumda ve baktığı hayvan var.Bakamıyorum sahiplendirmek istiyorum lütfen alın
Aslında alsanız belli bir süre para yardımı yapabilirim yeter ki hayvan kurtulsunKeşke alıp ona iyi bir yuva yapabilsek ama herkes zaten zor durumda ve baktığı hayvan var.
Bu hayvanı kimse almaz sizin bakmanız gerekli. En azından ekipmanları halledip buyuk yuva kurun. Hayvan toparlayınca daha kolay sahiplendirirsiniz.