TugceGamze
Yeni Üye
[font=helvetica, arial, sans-serif]Merhabalar, üç gun once bir su kaplumbağası bakmaya başladım, pek bilgim yok lakin netten gördüğüm okudugum seylerde korkutmaya başladı, benim kaplumbagamin üstünde sert bir katman vardı geldiginde, deri dokuntusu gibi boynunda derilerinin kalktığını ve kafasının üstünde beyaz ne oldugunu anlamadığım leke mi desem deri mi nedir bilemiyorum onu yeni farkettim daha benimle üçüncü günü. Ölsün istemiyorum, bilgisi olan arkadaslar akil verirse sevinirim.. Resmi de bu.. Bazı kaynaklar büyüdüğünü bazıları mantar oluşunu kirec oluşunu bazı kaynaklarda hasta olduğunu gösteriyor.. Ben büyüdüğünü dusunmek istiyorum ama icim icimide yemiyor değil.. Onceki ortamında karanlıkta ve pek insan sureti görmemiş sanırım, birazcık yabani birini görünce ani şekilde içe kacıyor sonra cıkıyor ama korkutmuslar sanırım, daha yeni alısıyoruz birbirmize, yem verirken farkettim kafasının üstündeki beyaz lekeyi, neyden kaynaklanmış olabilir ?? ve ne olabilir bu üç problem?[/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]mailto:/6m93W0.jpgmailto:/QQaboj.jpgmailto:/ZYZGP3.jpgmailto:/QQaboj.jpg
[/font]
mailto:/QQaboj.jpg
[font=helvetica, arial, sans-serif]mailto:/6m93W0.jpgmailto:/QQaboj.jpgmailto:/ZYZGP3.jpgmailto:/QQaboj.jpg
mailto:/QQaboj.jpg