tospikkk
Bronz 3 Üye
Hep yoktu bir anda oldu.Hayvanda kronik solunum problemi olabilir.
Bu hep var mıydı yoksa bir anda mı ortaya çıktı.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hep yoktu bir anda oldu.Hayvanda kronik solunum problemi olabilir.
Bu hep var mıydı yoksa bir anda mı ortaya çıktı.
Hayvanın burnuna kum, yem vs birşey kaçmış olabilir mi.Hep yoktu bir anda oldu.
Yem kaçmamıştır muhtemelen ama kum konusunda emin değilim.Hayvanın burnuna kum, yem vs birşey kaçmış olabilir mi.
Hayvanda akciğer enfeksiyonu yok.Yem kaçmamıştır muhtemelen ama kum konusunda emin değilim.
Peki bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yaklaşık 1.5 aydır devam ediyor.Hayvanda akciğer enfeksiyonu yok.
Su yutup bozulmasına sebep olacak bir durum da gözükmüyor. Bir yere sıkışıp nefes almak için yüzeye çıkamama veya kuru alan olmaması gibi.
Kronik burun yapısından kaynaklı olabilir ama sonradan oluştu dediniz.
Büyük ihtimalle benim tahminimce kum gibi birşey kaçmış olabilir.
Hayvan ağzından suyu alıp burnundan fışkırtır. O şekilde temizler ama bazı kum paçaları yapışmış olabilir.
Pekala teşekkür ederim.Eğer hiç geçmezsede kendi burun ve solunum yapısından kaynaklıdır.
Yani bu şekilde yaşar.
Yinede gozlemleyin farklı bir durum olursa bildirin.
Ses çıktığında hayvan boyu kaç cmdi ve şimdi kaç cmPeki bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yaklaşık 1.5 aydır devam ediyor.
Ses ilk çıktığında 15cmdi şimdi 15,5 cmSes çıktığında hayvan boyu kaç cmdi ve şimdi kaç cm
Hocam birçok kez denedim. Bir türlü hapşırmıyor.İştahta, yüzmede yada yürümede sıkıntı yok ise halsiz bir tavrı gözükmüyorsa burnuna birşey kaçma olasılığı yüksek.
Hayvanı dik tutup burnuna 1 damla su damlatın. Hapşuracaktır. Uzak tutun yüzünüze hapşurmasın. Bir kez yeterli çıkarda gibiyse atar.
Gerçekten öyle. İnşallah iyileşir.İlk defa böyle çaresiz gibi bı hastalık görüyorum herşey denensede olmuyor garip bişey