Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşa yem alıcam. Önerebileceğiniz site var mı?

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar, donatellonun yemi bitmek üzere. Bu aralar yem almak için petshopa uğrayacak pek zamanım yok. Sınav haftasındayım. Sera raffy p ya da tetra reptomin alıcam. Bazı sitelerde bu yemlerin fiyatları çok pahalı geldi bana. Sizin ayrıca önerebileceğiniz bir site var mı?

Cvp: Kapluşa yem alıcam. Önerebileceğiniz site var mı?

Yeşim Hanım,

Ben Juenpet'den alışveriş yapmıştım. Yemleri ve UV lambamı ordan almıştım. Oldukça iyi bir site gibi geldi. Ayrıca İstanbul dışında olmama rağmen 2 günde elimde oldu.

Ne kadar kargo ücreti verdiniz?

4.90TL 150TLye kadar kargo ücreti, 150TL sonrası ücretiz.

Şehir dışı 5.90TL olabilir ama..

Siz yemleri juenpet sitesinden mi aldınız Emre bey? Bu seferde tetra reptomin almayı düşünüyorum.

Bende juen' i kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve fiyatları da pahalı değil.

Yeşim hanım juenden toplam 2 defa alışverişim oldu 1.si 20tl 2.si 70tl her seferindede aynı gün kargoladılar ertesi gün elimde oldu kargo ücretide aras ve mng nin ücreti 4.90 tl fiyatları en düşük seviyelerde sera raffy p nin fiyatı 10 tl ise diğer sitelerde 12 13 15 tl gibi bir rakamları var ve oldukça iyi davranıyorlar eğer ürün bozuk veya kırık vs gibi sorunları olursa bildirdiğinizde hemen yenisini veya para iadesi yapıyorlar :)

Tamam teşekkürler. Bende juenden alıyım o zaman :)

Ben hem yemleri hem de lav taşı seramik gibi ürünleri ordan alıyorum. Ama tek ürün alınca kargo pahalıya geliyor o yüzden genelde ihtiyaçları biriktirip 3-4 ürün alıyorum 20-30 TL lik bir harcama yapıyorum.

Her seferinde hediye yolluyorlar ve ertesi gün elimde oluyor. Hiç şaşmadı. Bir keresinde soru sormak için mail atmıştım, arayıp telefonla ilettiler cevaplarını kesinlikle oldukça profesyonel bir site.

Juenpet'den tetra marka yem aldım ben. Sanırım eski ismi Tetra Fauna'ymış. O isimle geldi. Son kullanma tarihi 2012 Ağustos ayı yemin. O zamana kadar biter zaten. Siz de son kullanma tarihini dikkate alarak o miktarda sipariş verirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.

Kontrol ettim İstanbul içi 4.90TL, İstanbul dışı 5.90TL

dermet' Alıntı:
Juenpet'den tetra marka yem aldım ben. Sanırım eski ismi Tetra Fauna'ymış. O isimle geldi. Son kullanma tarihi 2012 Ağustos ayı yemin. O zamana kadar biter zaten. Siz de son kullanma tarihini dikkate alarak o miktarda sipariş verirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.

Eğer yemi açmasaydınız değiştirebilirsiniz de; çünkü büyük boy yemler bazen daha uzun süre de bitiyor. Bu konuda hiç zorluk çıkarmıyorlar. Ben uvb lamba için soru sormuştum, içinize sinmezse mağazamıza gelebilirsiniz diye teklif bile ettiler.

petsatis'tan almayında nereden alırsanız alın :) :) :)

mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=1250 250 ml bu fiyata çok iyi ben 100 ml sini 10 TLye zor aldım :) Kargo ücreti 4 TLye bişey değil. Tamam bende bu siteden alıyım :)

eminemre' Alıntı:
Kontrol ettim İstanbul içi 4.90TL, İstanbul dışı 5.90TL

dermet' Alıntı:

Eğer yemi açmasaydınız değiştirebilirsiniz de; çünkü büyük boy yemler bazen daha uzun süre de bitiyor. Bu konuda hiç zorluk çıkarmıyorlar. Ben uvb lamba için soru sormuştum, içinize sinmezse mağazamıza gelebilirsiniz diye teklif bile ettiler.

dermet' Alıntı:

Açtık yemleri hapur hupur yiyorlar. :) Ama zaten en küçük boyunu almıştık. Kalırsa atarız ama kalmaz sanırım 2 kapluşa ancak yeter :) Ben siteden çok memnun kaldım. Gece 3'te verdiğim siparişi ertesi gün kargoya verdiler. UV lambasını öyle korunaklı gönderdiler ki açması bile zor oldu :) Kısacası süper bir site bence.

Benim sipariş ettiğim lav taşları ve seramiklerin kırılmasına imkan yok ancak ona rağmen 2 kat paketlemişler bir de üstüne koruyucu baloncuklu poşetlerden kaplamışlardı. Bir de hava taşı hediye etmişler :)

juende yem fiyatları biraz daha ucuz ama petsatışta 50 TL ve üzeri bedava :)

iki siteyi karşılaştırın ucuz geleni alın iki siteden de daha önce alışveriş yaptım.

eminemre' Alıntı:
Benim sipariş ettiğim lav taşları ve seramiklerin kırılmasına imkan yok ancak ona rağmen 2 kat paketlemişler bir de üstüne koruyucu baloncuklu poşetlerden kaplamışlardı. Bir de hava taşı hediye etmişler :)

Emin Bey bugün elime ulaşan siparişden vantuzlu kurtluk çıktı, anlayamadım ne işe yaradığı ve mail attım hediye için teşekkür ettim ama ne olduğunu anlayamadım dedim hemen aradılar izah ettiler, gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar :)

Şöyle birşeydi :mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=5147

İlginç birşeymiş hakikaten :)

Yarım saate yakın kız arkadaşımla birlikte ne olduğunu anlamaya çalıştık, dayanamadım mail attım sonunda :D

juenden alışveriş yapmıştım iki adet termometre üç adet hava taşı bir adet yakalama kepçesi bir adet hijyenik jel yollamışlardı bir dahaki alışverişimde de 11 TL indirim yapacaklar :)

Geri