Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!nameste108' Alıntı:ömür bey ben giresunda oturuyorum burada 10-12 TL nin altında bulunmuyor. Siz çok iyiye alıyormuşsunuz
Jadeite' Alıntı:Ömür bey 5 TL ye çok iyi almışsınız. Yalova ucuz galiba? Bizim yazlık çınarcıkta. Oradaki petshoplar tam bir felaket
ömür' Alıntı:Ürün satıcı sitelere baktımda benim 5.000 TL ye yol üstünde gezinirken Pet Shop tan aldığım Tetra ReptoMin 100ml sitelerde
6,500-6,300-7.000 TL birde kargo ücreti ödüyosanız ne diyiyebilirim tuhaf bi durum :S
kerberos' Alıntı:ömür' Alıntı:Ürün satıcı sitelere baktımda benim 5.000 TL ye yol üstünde gezinirken Pet Shop tan aldığım Tetra ReptoMin 100ml sitelerde
6,500-6,300-7.000 TL birde kargo ücreti ödüyosanız ne diyiyebilirim tuhaf bi durum :S
Ömür Bey bir yerde okumuştum, piyasada sahte reptominler varmış, hatta ithalatçı firması olan Anadolu Pet açıklama yapmış; üstünde Anadolu Pet yazısı olmayan ürünleri almayın diye.
Bursa' da bir yerden reptomin almıştım 5 liraya, ama sonra o yazıyı okuyunca baktım ki üstünde Anadolu Pet yazmıyor sahte olmasından korkup çöpe attım. Bugün Juen' den gelen reptominde Anadolu Pet yazısı vardı.
Dikkat etmek lazım sakata gelmeyin
kerberos' Alıntı:Yemin içeriğinin yazılı olduğu kısımda beyaz yapıştırma etiket oluyor orada yazıyor.
https://************************************
Dediğim yazıda bu, buyurun
Yazının son kısmında orjinal diye kanıya varsalarda ithalatçı firmanın dedikleri beni tedirgin etti.