Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşa yem alıcam. Önerebileceğiniz site var mı?

Cvp: Kapluşa yem alıcam. Önerebileceğiniz site var mı?

Dükkanı yollasalarmış :D

biraz yüklü bir alışveriş yapmıştım da :D

Ürün satıcı sitelere baktımda benim 5.000 TL ye yol üstünde gezinirken Pet Shop tan aldığım Tetra ReptoMin 100ml sitelerde
6,500-6,300-7.000 TL birde kargo ücreti ödüyosanız ne diyiyebilirim tuhaf bi durum :S

ömür bey ben giresunda oturuyorum burada 10-12 TL nin altında bulunmuyor. Siz çok iyiye alıyormuşsunuz :)

Ömür bey 5 TL ye çok iyi almışsınız. Yalova ucuz galiba? :D Bizim yazlık çınarcıkta. Oradaki petshoplar tam bir felaket :)

nameste108' Alıntı:
ömür bey ben giresunda oturuyorum burada 10-12 TL nin altında bulunmuyor. Siz çok iyiye alıyormuşsunuz :)

evet yani fiyatlar şaşırtıyor beni:)

Jadeite' Alıntı:
Ömür bey 5 TL ye çok iyi almışsınız. Yalova ucuz galiba? :D Bizim yazlık çınarcıkta. Oradaki petshoplar tam bir felaket :)

Evet Yalova merkezden alıyorum.Ucuz heralde bilmem ucuzmu?:D
Çınarcık'ın Pet shop larını bilemiycem ama gece hayatında baya ceplerim deliniyo yani:)

Nameste108
Ya bi bana göndermediler bir tek hediye bir dahaki siparişime mesaj atacağım hediye göndersinler 20 tl lik alıkşveriş yaptım hiçbirşey gelmedi bende ucuz aldımya ondandır dedim 70 tl lik ürün aldım bi baktım yine yok :D valla hiç utanmıycam alırken mesajda göndericem hediye göndersinler 90 tl alışveriş yaptım :)

Ürünleri toplu halde aldığımızda hepsini aynı anda gönderiyorlar. Tek kargo ücreti ödüyoruz di mi?

Evet özellikle belirtmedikçe toplu halde gönderiyorlar tabiki.

Çınarcık çok pahalı maalesef :) Turistik yer olduğu için :)

ömür' Alıntı:
Ürün satıcı sitelere baktımda benim 5.000 TL ye yol üstünde gezinirken Pet Shop tan aldığım Tetra ReptoMin 100ml sitelerde
6,500-6,300-7.000 TL birde kargo ücreti ödüyosanız ne diyiyebilirim tuhaf bi durum :S

Ömür Bey bir yerde okumuştum, piyasada sahte reptominler varmış, hatta ithalatçı firması olan Anadolu Pet açıklama yapmış; üstünde Anadolu Pet yazısı olmayan ürünleri almayın diye.

Bursa' da bir yerden reptomin almıştım 5 liraya, ama sonra o yazıyı okuyunca baktım ki üstünde Anadolu Pet yazmıyor sahte olmasından korkup çöpe attım. Bugün Juen' den gelen reptominde Anadolu Pet yazısı vardı.

Dikkat etmek lazım sakata gelmeyin :D

kerberos' Alıntı:
ömür' Alıntı:

Ömür Bey bir yerde okumuştum, piyasada sahte reptominler varmış, hatta ithalatçı firması olan Anadolu Pet açıklama yapmış; üstünde Anadolu Pet yazısı olmayan ürünleri almayın diye.

Bursa' da bir yerden reptomin almıştım 5 liraya, ama sonra o yazıyı okuyunca baktım ki üstünde Anadolu Pet yazmıyor sahte olmasından korkup çöpe attım. Bugün Juen' den gelen reptominde Anadolu Pet yazısı vardı.

Dikkat etmek lazım sakata gelmeyin :D

Sadece yem için değil o örnekti genel fiyat düşük aldığım yerlerde.Mesela WP 320F AC 220-240V 5W F.MAX:L/H orta boy filtresini abim kendi akvaryumu için 7,500TL ye aldı aynısını İzmitte sorduk 15.000TL dediler.Ayrıca uyarınız için teşekkür ederim neresinde yazıyo bu Anadolu Pet?

kerberos' Alıntı:
Yemin içeriğinin yazılı olduğu kısımda beyaz yapıştırma etiket oluyor orada yazıyor.

https://************************************

Dediğim yazıda bu, buyurun :)

Yazının son kısmında orjinal diye kanıya varsalarda ithalatçı firmanın dedikleri beni tedirgin etti.

evet bende o söyleminizin üzerinden hemen yolladığınız linkteki siteyi buldum.Benimkinin üzerinde son kullanma tarihi seri no vs herşey aynı.Dikkat ettiyseniz 6.resimde eski yemi bir kapağa boşaltıp yenisini kutuda göstermişler tam terside olabilir.Biri yeşil diğeri saman rengi.Siz hangi rengi kullanıyorsunuz?Bu arada aldığım yemin üzerinde anadolu pet yazan bir yapıştırma etiket yok:S

10 Tllik yem alıcaktım. Fiyatlar çok uygundu dayanamadım. 30 Tl lik alışveriş yaptım :) Birdaha da hep bu siteden alırım galiba :D

Anadolu pet yazısı yoksa maalesef sahte kaçak gelmiştir :( zaten fiyatındanda belli ediyor hiçbir pet shop 5 tl ye satmaz kaldıki zaten yemin fiyatı 7-8 tl üzerine kar koyuncada 10 tl filan ediyor ama her yerine bakın belki çok küçük yazılmış olabilir eğer yoksa maalesef yemi kullanmayın çünkü yurtdışından kaçak veya sahte üründür kullanmaya devam ederseniz kaplumbağaya zararı olabilir sahteyse.

Bir fotoğrafla örnekleyebilirmisiniz rica etsem bu anadolu pet yazısını?

Benim attığım reptominde de son kullanma tarihi seri no falan vardı.

O saman rengi fotoğraf makinesinin flashından kaynaklanıyor olabilir tam emin olamadım.

Bana bugün gelen ve üstünde anadolu pet yazan reptomin yeşil renkli saman rengine yakın renkte de değil.

Bursa carrefourdaki petshopta da aynı şekilde reptominlerde etiket yoktu. Böyle olması insanı düşündürüyor. Juenden gelende var ama onlarda yok, ilginç.

Ayrıca attığım reptominin de rengi yeşildi.

Tabiki biraz beklerseniz atarım :)

Kerberos yemin ön tarafında Tetra reptominmi yazıyor tetra fauna reptominmi yazıyor ?
Resim bulamadım ama arkasında tetra etiketi varmı ? Araştırdımda orjinali tetra fauna reptomin olması gerek sizdeki TETRA REPTOMİN arada fauna yok galiba oyüzden farklı bir marka.

Ömür maalesef reptominde ki etiketi söktüğümü unutmuşum, etiketin kapattığı yazıları merak ettiğim için sökmüştüm ama size juenden aldığım sera raffy p' nin fotoğrafını atayım. Reptominde ki etikette bunun aynısıydı.

Fotoğraf makinemin pilleri boş olduğu için telefonla çektim biraz bulanık ama etiket belli oluyor.

mailto:/photo/my-images/810/10012012008.jpg/

Evet benim sera dada o etiket var ömür bey anadolu pet etiketi olması gerekmez arkasında türkçe vs birşey varmı mesela türkiyeye ithal edilmiştir gibi şeyler ?

Geri