Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kurtardığım kaplumbağanın durumu

Cvp: kurtardığım kaplumbağanın durumu

stick yem yemeye başlaması sevindirici. bir kaç gün daha antibiyotik uygulamasına devam et deri ile kabuğun birleşme noktasında açılma var. iki kabuk arası aralıkta bayağı geniş belkide kafayı ileri atıp deriyi gerdiyse yara bundan da olabilir. enfeksiyona bağlı bir durum değilse kaynaşır. bu arada bir damlada metilen damlat. bakteriyel bir durum varsa elimine eder. gözler güzel damlaya antibiyotik gibi bir kaç gün daha devam et. hayvan bayağı aşama kaydetti. alt bağadaki pembelik tamamen geçince hayvan iyileşmiş demektir.

mailto:/2eelli0.jpg
Diğer tarafta da boyle bi yara var daha yeni oluşmuş
mailto:/2n809x.jpg
Buda eskisi daha net

enes sen bugünlük suyuna iki damla metilen damlat. yarın yaraya bak ne alemde. o kısma kabuk bağlatmamız lazım. deri pomadı önermiyorum. suyuna karışırsa tehlikeli olur. antibiyotiğin prospektüsünde deri ve yara konusunda kontrendikasyon bölümünde bir şey var mı onu kontrol et. ondan mı kaynaklı bir durum acaba.

gerçi ilk resim son hali ise kabuk bağlamaya başlamış.

Doksisiklin yan etkileri:
Aşağıdaki ciddi yan etkilerden herhangi birine sahipseniz Doksisiklin kullanımını durdurunuz, hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:
ciddi kabartılar, ciltte soyulma, kırmızı cilt döküntüsü (isilik, kabartı vb. );
kolay kanama ve çürük oluşumu, alışılmadık güçsüzlük, halsizlik.

Yan etkilerinde var

Şimdi kontrol ettim iki yara da kabuk bağlamaya başlamış beyazlık var. Metilen damlattım masmavi oldu su çıkardım yoğunluğunu azalttım simdi

genta ampul aldım demiştin istersen onunla devam et. bu ilaca sebep bu oluşumlar oluyorsa dozajı fazla gelmiş olabilir. bu belirtiler dışardan değil içtiği sudan dolayı oluşuyor. yani vücut içinden. metileni seyreltmen iyi olmuş. alkol bazlı olduğu için hayvan dengeyi bozmasın.

Hap bitti bugün zaten, tekrar alalım diyoduk da şimdilik gerek yokmuş bir de siz 40 mg demiştiniz o yokmuş 20 mglık aldım su seviyesini azalttım daha az suda karışsın diye bütünlük bir deneyeyim etkisini

bende almadıysan 20 mg'lik al diyecektim. düşük dozajdan başlayalım. ısıtıcının hava teması olmayacak şekilde olsun su. iyileştirelim derken bu seferde ısıtıcıyı patlatmayalım. su 30 derecede sabit olsun.

Isıtıcı 32 derecede ayarlı ama 30 derece su siyah plastiğine kadar su içinde submersible değil de.

30 iyi. fazla ısı buharlaşma yapar. evde yokken azalabilir. bu kadar suda 30 dereceyi 32'de veriyorsa kalibrasyonda hata var demektir. dereceyi baz al her zaman.

Geri