Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem daha öğrenceğim çok şey var sizileri çok yormamak için formuda okuyorum ama onu yorumlamak için gene bilgi gerekiyor....cem' Alıntı:o mango kökü olmaz. 400 litre üstü akvaryumlara göre kaynatması zor salınımı ile başa çıkılmaz. yani o olmaz. dediğim kuru alanlar sana uygun olur. zamanla hayvan alışacaktır. küçükken aklı fazla ermez büyüdükçe duruma göre tepki verir. ama şu an için kaçmaması da iyi. ele almak dahi hayvan ne kadar alışmış olsa da tekrar alınma hissiyatı kaçmasına neden olabilir. benim en büyük 19 cm'ye yaklaştı. belli bir yakınlığa geldiğimde hala kaçar. önceden kuru alandan kaçmasınlar diye blundukları odaya giremiyordum. ani hareketler yapmadığın sürece kuru alanda duracaktır.
hayvanın seni takip etmesi yem için değil yem için olsa suya inerdi ve cama yapışırdı.. seni takip etmesi fazla yaklaşırsan kaçıp kendini güvenli suya atmak için
plakalar çıkmaya yüz tutmuş onun için seneyi bulmaz en geç 6 ayda büyük bölümünü atar.
cem' Alıntı:Normaldir. ele alınmak hayvanı strese sokar. Bu uygulamayı bir süre yapma. Biraz bekle yanaşıp yemeye başlar. Cama yaklaştığında anlarsın