Tekrar merhaba
Bugün huzurluyum çünkü nihayet duruma uygun bir çözüm bulabildim.Günlerdir içim içimi yiyordu,o görüntüden o kadar etkilenmişim ki gözümü her kapadığımda karşımdaydı,sabah bir ara o kadar karamsarlaştım ki annemle konuşurken''bunlar daha çok büyüycekler,belki daha vahşileşicek büyük olan,ne yapabilirim''dedim,her türlü düşündük hatta daha rahat hareket edebilecekleri,belki onlar için daha uygun başka bir yere vermeyi bile düşündük.Ama bunu düşünürken çok kötü hissettim,belki saçma gelecek okurken ama galiba biraz da sinirlerim bozulmuş olacak ki kendimi onlara bakarken ağlarken buldum,İşte bazen öyle bir an geliyor,kesin çözüm ararken aslında çok da iyi olmayan başka başka alternatifler düşünüyorsunuz.Silkelendim,kendime geldim,pazar günü açık olan akvaryumcuları aramaya başladım tek tek.Çoğu kapalıydı,nihayet bir tane bulup düştüm yola
Eve döndüğümde,extradan bir akvaryumumuz,ısıtıcımız vardı.Aragorn'un bahsettiği mavi damla ve vitaminlerinide aldım,zaten dün vahşi olanı ayırmıştım,Geceyi hiç kullanılmayan bir vileda kovasında geçirdi.Üzgünüm ama diğerine verdiği zarardan sonra başka bir tehlikeyi daha göze alamazdım,sadece bir gece için boyutuna uygun çıkamayacağı başka bir ortam yoktu
sabah oldukça kızgındı tabi,tıslaya tıslaya uyandırdı beni
Şimdi ayrı akvaryumlarda ve daha güvendeler.Bana ektra masraf ve fazladan iş çıktı ama halimden memnunum.Sorumluluklarını aldıysam devamınıda getirmek zorundayım.Başka türlüsüde hem onları hem de beni mutsuz edicek.Paylaşmak istedim