merve özdemir
Gümüş 3 Üye
Çok sevindim inşallah yoktur .kumda koku yapıyor galibaMantar enfeksiyonu değil olsa çenesinin orda kahverengi bı iz olurdu
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Çok sevindim inşallah yoktur .kumda koku yapıyor galibaMantar enfeksiyonu değil olsa çenesinin orda kahverengi bı iz olurdu
Suyun lokması normal diskilarini bıraktıkları için direk kendisi kokuyosa sorun olabilirŞuan hastayım koku alamiyorum ama annemler suyun koktuğunu söylüyordu şimdi koklattim evet kokuyor dedi ama diğerini koklattim oda kokuyor dedi galiba normal suyun kokusu
Anlamadım sorunuzuBirseyler serebilirmiyiz altına giriyorlar nefessiz kalacaklar diye korkuyorum
Çok sevindim inşallah yokturMantar enfeksiyonu değil olsa çenesinin orda kahverengi bı iz olurdu
Mantar olmaması için ne yapabilirim ilaç falan varmi önlem amacliSuyun lokması normal diskilarini bıraktıkları için direk kendisi kokuyosa sorun olabilir
Usumesinler havlu serin dedinizya altına giriyorlar tamamen üstlerine kapaniyor nefes alamazlar diye korkuyorumAnlamadım sorunuzu
Tamamdir onları haftasonu kesin halledecegim zaten .birde bazıları 100w yazmis 50w mu olsun hangisi daha iyi olurMantar enfeksiyonu önlemek için ısıtma lambası lazım tek o
Üstüne örtün derken kuru alanın yani camin üstündenUsumesinler havlu serin dedinizya altına giriyorlar tamamen üstlerine kapaniyor nefes alamazlar diye korkuyorum
Tamam anladım simdiÜstüne örtün derken kuru alanın yani camin üstünden
50 watt yeter gibi kuru alan 32-33 olck çünküTamamdir onları haftasonu kesin halledecegim zaten .birde bazıları 100w yazmis 50w mu olsun hangisi daha iyi olur
Tamam anladım simdiÜstüne örtün derken kuru alanın yani camin üstünden
50 watt yeter gibi kuru alan 32-33 olck çünküpwki
Rampada halı yok degilmi
Yapay çimleri söktüm yerler diye . Silikonlari kalmisti onlar kaymasını önlüyor cikabiliyorlarRampada halı yok degilmi tutunacagi bişey
Keşke çimleri sokmeseydiniz şuan yemezler belki ama şuan gerek olurduYapay çimleri söktüm yerler diye . Silikonlari kalmisti onlar kaymasını önlüyor cikabiliyorlar
Keşke çimleri sokmeseydiniz şuan yemezler belki ama şuan gerek olurdu
Böyle ince delikli birsey var yapabilirimYarın oraya uygun kaydırmaz delikli bı halı alın ve o silikonlari jilet sokuyordu sanırım onla sokun silikonla yapıştırın
Fotoğrafını atabilirmisinzBöyle ince delikli birsey var yapabilirim