merve özdemir
Gümüş 3 Üye
Fotoğrafını atabilirmisinz
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Fotoğrafını atabilirmisinz
Hm biliyorum bunları alirim yarın. Temizlik konusunda sıkıntı olmuyormu her seferinde çıkarmak lazım degilmiYok bu olmaz boyle bundan olacak Ekli dosyayı görüntüle 11807
Temizlik konusunda bişey olmaz arasına giden bişey oldumu üstüne su tutarsın bide bunu akvaryum silikonu yada astetoksi solventsiz silikon kullanmalısın yapıştırırkenHm biliyorum bunları alirim yarın. Temizlik konusunda sıkıntı olmuyormu her seferinde çıkarmak lazım degilmi
Iyi oldu söylediğiniz silikonda alayim yoksa normal silikonla yapstirmistimTemizlik konusunda bişey olmaz arasına giden bişey oldumu üstüne su tutarsın bide bunu akvaryum silikonu yada astetoksi solventsiz silikon kullanmalısın yapıştırırken
Umarım en güzel şekilde en uygun alanı yapacagim onlar icinTemizlik konusunda bişey olmaz arasına giden bişey oldumu üstüne su tutarsın bide bunu akvaryum silikonu yada astetoksi solventsiz silikon kullanmalısın yapıştırırken
Normal silikon zehirler hayvanlari solventsiz ve atetoksi olacak eğer bulabilirsen sista akvaryum silikonu al yada internetten sipariş ver yoksada solventsiz olan silikondan alIyi oldu söylediğiniz silikonda alayim yoksa normal silikonla yapstirmistim
Tamam insallah bulurum ben herseyi yaptıktan sonra fotoğraf atarim bakarsınız son durumaNormal silikon zehirler hayvanlari solventsiz ve atetoksi olacak eğer bulabilirsen sista akvaryum silikonu al yada internetten sipariş ver yoksada solventsiz olan silikondan al
Siz ne zamandır besliyorsunuzNormal silikon zehirler hayvanlari solventsiz ve atetoksi olacak eğer bulabilirsen sista akvaryum silikonu al yada internetten sipariş ver yoksada solventsiz olan silikondan al
3 aydırSiz ne zamandır besliyorsunuz
Ayni o zaman peki bilgileri nereden öğreniyorsunuz bu forumdanmi ben hiç birsey bilmiyorum bianda aldim geldim yeni yeni öğreniyorum3 aydır
Aynen forumdan öğreniyorum sürekli araştırıyorum bideAyni o zaman peki bilgileri nereden öğreniyorsunuz bu forumdanmi ben hiç birsey bilmiyorum bianda aldim geldim yeni yeni öğreniyorum
Bende sora sora ogrenecegim bakalim umarım onlara iyi bakiyorumdur üstüne titriyorum cok özen gösteriyorum baya alıştık birbirimize kötü birsey olsun istemem ne gerekiyorsa yapmaya hazirimAynen forumdan öğreniyorum sürekli araştırıyorum bide
Başta bende bişey bilmiyordum sonra burdaki forumları okuyarak öğreniyorum
2. Hayvanda mantar felan yok o hayvanın büyüdüğünde alacağı desenAslında ikincide benek benek kahverengi biseyler var sanki mantar olabilirmi
Yaa oylemi çok sevindim suan2. Hayvanda mantar felan yok o hayvanın büyüdüğünde alacağı desen
Umarım ikisininde uzun ömürleri olur.Yaa oylemi çok sevindim suan![]()
InsallahUmarım ikisininde uzun ömürleri olur.
Süsleri çıkardınız değilmi?