Ben şu an siparişi verdim. Setin gelmesini bekliyorum. Set geldiğinde mutlaka video ve bilgi yayınlayacağım sitede.
antifbyigit' Alıntı:
Ben anlayamadım biz yumurtaları alıyoruz sonra onlar doğuyolar bize verdikleri yem ile besliyoruz normal süs balığımı oluyorlar peki nerde satılıyolar.
Nerde satıldığını bilmiyorum; ben internetten sipariş verdim. Olay da şöyle:
Size bir set geliyor. Setin içindeki plastik kavanoza(her ne kadar inkar edip fanus deseler de) yarısına kadar 6 saat dinlendirilmiş su koyuyoruz. Ardından içinde toprak olan poşeti suya boşaltıyoruz. Balık yumurtaları da bu toprağın içinde. Ardından kavanozun kapağını kapatıp hafif bir sallama hareketi yaptıktan sonra setten çıkan kaşıkla bunu karıştırıyoruz. Bir gün sonra(en geç) balıklar yumurtalardan çıkıyor. Ancak farketmesi zor, detaylı bakmak lazım. Onlar yumurtadan çıkınca setten çıkan küçük bardağa tuz ve karides pudrası ekliyorsunuz. En geç 24 saatte bardağın içinde canlı karidesler oluyor. Bu karidesleri setten çıkan pipet yardımıyla balıkların suyuna koyuyorsunuz. Böylece balıklar beslenmiş oluyor. 6 hafta sonra da uzaktan farkedilebilecek boya geliyorlar. Tabii, bu yazdıklarımı tanıtım videosundan faydalanarak yazdım. Gelince daha detaylı bilgi vereceğim artık.