Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!2 ay evde bıraktım unutmadı 1 hafta hiçbişey olmazBişey olmaz yemini suyunu değiştirin 1 haftada sahibini unutmaz sanmam
2 ay tek mi bıraktınız anlamadım , ben tek bırakacağım ve ben unutmasında değilim ki , strese girer mi diye merak ettim2 ay evde bıraktım unutmadı 1 hafta hiçbişey olmaz
Televizyon sesi kuşları strese sokabiliyor.Muhabbet kuşları çok sosyal hayvanlardır ve yalnız kalmayı pek sevmezler. Uzun süre yalnız kaldıklarında stres yaşayabilir, tüylerini yolabilir veya iştahlarında azalma olabilir. Yeni ahşap veya renkli oyuncaklar ilgilerini çeker ve saatlerce oyalayabilirler. TV veya radyo açık olduğunda kendilerini daha az yalnız hissedebilirler, ama bu her kuş için aynı etkiyi göstermez. Uzun bir aradan sonra sizi gördüklerinde heyecanlanıp aşırı ötebilir veya kanat çırpabilirler; elinize aldığınızda ise bazen ufak ısırıklar atabilirler.
Kuşlarım yalnız kaldığında bu yöntem işe yarıyordu. Hemen hemen 7-8 kuşta etkili olduğunu gördüm. Aslında burada kuşun zekâsı değil, karakteri önemli; kimi kolayca oyalanıyor, kimi ise daha seçici davranıyor.Televizyon sesi kuşları strese sokabiliyor.
Yüksek ses olmadığı sürece pek zararı yokTelevizyon sesi kuşları strese sokabiliyor.