Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:Lazer yapıştırmayı camda duymamıştım. Sen siliconla yap demedin mi ?
Diğerine gelirsek sen akvaryum ölçülerini cam kalınlığını ve yanında vereceği zerzevatın marka ve modellerini alıp yaz. Ona göre uyar mı uymaz mı bakarız.
AEK' Alıntı:Bombeli akvaryuma çizdiğim kuru alan uymaz.
Lzare gerek yok. akvaryum silikonu ile yapıştırılır. Kuru alanda evet 10 mm gereksiz, 8 mm uygun olur. Ayrıca bu kuru alanı akvaryuma yapıştırmayacak. Hareket edebilir yada kaldırılabilir olacak.
cem' Alıntı:Lazer yapıştırmayı camda duymamıştım. Sen siliconla yap demedin mi ?
Diğerine gelirsek sen akvaryum ölçülerini cam kalınlığını ve yanında vereceği zerzevatın marka ve modellerini alıp yaz. Ona göre uyar mı uymaz mı bakarız.
anka' Alıntı:ben bu tür satışlarda genelde her malzemenin iyi olduğuna hiç rastlamadım bu yüzden sadece dış filtrenin oluşundan dolayı aldanma bana kalırsa kalınlık konusundada çok iyi olacağını zannetmiyorum hazır akvaryumlar hep balıklar için yapılmış nerdeyse umarım beni yanıltır alacağın ürünler
Alisarp' Alıntı:Bende anil beye katiliyorum ilk akvaryum yaptirmaya karar verdigimde boyle bir petshopla konusmustum gercekten insani kandirmakla hic sikintilari yok