pretty
Altın 5 Üye
Cvp: Bir sorunum var
buda ancak cekebıldıklerım
mailto:/2med30n.jpg
mailto:/1zxp383.jpg
mailto:/2j4ovvm.jpg
mailto:/xp08ie.jpg
emre ilk zamanlar evdeydım. fakat ev sahıbıyle faturalar konusunda anlasamayınca yurda cıktım.Bana akvaryum cok buyuk kullanamazsın dendı . Bodruma koyalım dendı ıstemedım. 1 hafta gecıcı olarak kucuk akvaryumumda goz boyamak amaclı bekledım.Baktımkı oda arkadasımda ispikci değil ve kaplumbaga sever.paramı verıyorum karısamazlar dıyıp buyugunu kurdum :t65y: Cok tesekkur ederım
Renklılerden bende yana değilim.Fakat btkılerı oturtmak ıcın gerektı koydum.onları denız kenarından toplayacagım taslarla degıstırecegım. ıdare etsınler kum sorunumu halledene kdr . tesekkurler
pretty' Alıntı:cem' Alıntı:yarın devit öncesi ıslak diş fırçasına carbonat döküp kabuğunu yavaşça ovala akvaryum suyu ile duruladıktan sonra deviti sür.
cem oncelıkle bılıyorum renklı taslara nıye koydun dıyeceksın. silisi kaldırdım cunku kabukları fena oluyor kumlar yuzeye cıkıyor bı cozum bulamadım hava tasıyla suyu dalgalandırıyorum ama yınede malesef önünü alamıyorum. dıs fıltrem olsaydı kum super olurdu. fakat ben ıc fıltremın sıddetınden dolayı sorun yasıyorum. kumu kaldırıyor . neyse akvaryumun resmını koyayım acıklamamı yaptım . Umarım baya yol katettıgımı dusunursunuz.Cunku ılk geldıgımdekı halı hatırlarsın
mailto:/n553di.jpg
üniverstedeym ve yurdumda odamda duruyor . devıtle ılgılı dedıklerınızı uygulıcam . once yasam alanlarını gor ıstedım. simdi küçügün istediğin pozısyondakı resımlerını ceker atarım
yemlerim sera raffy p sera raffy 1 reptomın carnıvor . dun aksam değisklık olsun dıye jbl agil ısmarlamıstm oda gelır bıkac gune . vitamınım var . eksiğim yok yani . gereklı baska bısı varsa ekle sen
buda ancak cekebıldıklerım
mailto:/2med30n.jpg
mailto:/1zxp383.jpg
mailto:/2j4ovvm.jpg
mailto:/xp08ie.jpg
eminemre' Alıntı:Üniversite yurdunda, bir çok insan evinde dahi yer ayıramazken bu sistemi kurmuş olduğundan ötürü seni tebrik ederim.
Yemler de ideal, agil çelitlilik için iyi olmuş. Carnivor biraz serttir ama suda yumuşatarak verilebilir çenelerini kuvvetlendirir. Agillerden bazıları suya batıyor elden verilmesi faydalı olur eğer dipte yemeyi sevmiyorlar ise.
emre ilk zamanlar evdeydım. fakat ev sahıbıyle faturalar konusunda anlasamayınca yurda cıktım.Bana akvaryum cok buyuk kullanamazsın dendı . Bodruma koyalım dendı ıstemedım. 1 hafta gecıcı olarak kucuk akvaryumumda goz boyamak amaclı bekledım.Baktımkı oda arkadasımda ispikci değil ve kaplumbaga sever.paramı verıyorum karısamazlar dıyıp buyugunu kurdum :t65y: Cok tesekkur ederım
olivia-peter' Alıntı:Çok güzel, sistem oturmuş, ama yine de ne olursa olsun renkli taşları çıkarmalısın. Taş koyacaksan bile dogal taş boyasız taş koy derim.
Renklılerden bende yana değilim.Fakat btkılerı oturtmak ıcın gerektı koydum.onları denız kenarından toplayacagım taslarla degıstırecegım. ıdare etsınler kum sorunumu halledene kdr . tesekkurler