Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Neden büyümüyor

Cvp: Neden büyümüyor

damlatıp beklet en azından bir gün beklesin ne kadar beklerse o kadar iyi. dipte tortulaşma olursa onu oynatmadan suyu boşaltırsın kalanı dökersin.

cem' Alıntı:
damlatıp beklet en azından bir gün beklesin ne kadar beklerse o kadar iyi. dipte tortulaşma olursa onu oynatmadan suyu boşaltırsın kalanı dökersin.

bende androıd olarak gozukuo site . yenı konu falan acamadım . dıs fıltre ıyı mı ?
mailto:/evcil-hayvan/sunsun-hw-603-b-mini-akvaryum-dis-filtresi-102762783

gizem bir işine yaramaz çok küçük içinde sadece sünger vardır dış filtre malzemesi dahi sığmaz. verdiğin paraya yazık olur.

cem' Alıntı:
gizem bir işine yaramaz çok küçük içinde sadece sünger vardır dış filtre malzemesi dahi sığmaz. verdiğin paraya yazık olur.

ben dıs fıltre ıstıyorum.uygun bısıler bulabılır mısın benımkne. mango sıparıs etmıstm . silisi koymak ıcın dıs fltre ıstyorum.ic fltrem cok sınır bozucu . bide mumkunse sessız dıs fltre . cunku oda arkadasıma yazık etmım:)

Akvaryum boyutlari neydi ?
Yanliz mobilya yoksa kapakli arkasi delik filtre koymak icin mutlaka ses cikacak

o akvaryum için dış filtreye yapacağın masrafa yazık olur son akvaryumda alıp kullan. filtren tamamen su içinde ve tabana değer şekilde olursa ses çıkarmaz. nasıl bir filtre var resim iyi olurdu. dış filtre az da olsa ses çıkarır. alisarpın dediği gibi dolap içinde durması sesini keser.

Geri