Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu kabın bir kapağı varsa o kapağı kesip biçerek idareten de olsa bir kuru alan ve rampa yapabilirsiniz.Tabii ki kutuda bakmıyorum gıda kabında, kuru alan henüz uyduramadığım için dışarı ayrıca bir kuru alan yaptım.
Burda bu hayvanlar için çok korkutucu şeyleri ben de görüyorum, okuyorum sorumluluğundan kaçmıyorum o anki durumda ne mantıklıysa ve hayvan için iyiyse en kötü orta yollu bir şey bulup onu yapmaya çalışıyorum endişeniz olmasın bundan benimki şanslı bir kapluş![]()
Şanslı değil hayvanı uvb ye maruz bırakıp bağışıklığını zayıflatmışsınız. Ve hala bunu yapmaya devam ediyorsunuz.Tabii ki kutuda bakmıyorum gıda kabında, kuru alan henüz uyduramadığım için dışarı ayrıca bir kuru alan yaptım.
Burda bu hayvanlar için çok korkutucu şeyleri ben de görüyorum, okuyorum sorumluluğundan kaçmıyorum o anki durumda ne mantıklıysa ve hayvan için iyiyse en kötü orta yollu bir şey bulup onu yapmaya çalışıyorum endişeniz olmasın bundan benimki şanslı bir kapluş![]()
Ben de düşündüm ama neyle keseceğimi bilemedim bayağı sert bende de testere türevi bir şey yokBu kabın bir kapağı varsa o kapağı kesip biçerek idareten de olsa bir kuru alan ve rampa yapabilirsiniz.
Kaldırdım o spot lambayı dedim ya kaç gün önce siz diğer konularda millete saldırmaktan şaşırdınız herhalde.Şanslı değil hayvanı uvb ye maruz bırakıp bağışıklığını zayıflatmışsınız. Ve hala bunu yapmaya devam ediyorsunuz.
Hatanızdan dönmesini de bilin üstüne daha fazla neden yapıyorsunuz?
Tamam diğer uvb de zararlı şuan. Sen hayvanın iyiliğinden çok kendine fetiş etmişsin.Kaldırdım o spot lambayı dedim ya kaç gün önce siz diğer konularda millete saldırmaktan şaşırdınız herhalde.
İnsanlar zaten hayvanları iyi olsun diye bu siteyi buluyor fikir alıyor yardımlaşmaya çalışıyor sizdeki bu saldırgan tavrın sebebini hiç anlamadım.
Alet edevatı olan bir yakınınızdan rica edin. Kuru alan önemli. Bizimkinin de kabuğu kötü durumdaydı. Kuru alan ve lamba işini çözünce düzeldi çok şükür.Ben de düşündüm ama neyle keseceğimi bilemedim bayağı sert bende de testere türevi bir şey yok
Bıçağı ısıtın öyle kesin kenarlariBen de düşündüm ama neyle keseceğimi bilemedim bayağı sert bende de testere türevi bir şey yok