ocadia_sinensis
Bronz 5 Üye
Çok teșekkür ederim. Jbl'in kendi sitesinde uçları yuvarlatılmıș ve su kaplumbağaları için uygun yazdığı için almıștım ve iki haftadır ne borularda ne mangrow kökünde yapıșmıș bir silikata rastlamadım. Hayvanlarda da herhangi bir sıkıntı olmadı șimdiye kadar. Silikat olmaması belki de kumun silis olmamasındandır bu konuda maalesef net bilgiye ulașamıyorum çünkü yabancı dilde birçok yerde silis, quartz diye de geçiyor..
Akvaryum konusunda da çok teșekkür ederim. Benim için çok net oldu. Sizin akvaryumunuzun olduğu konuyu incelemiștim. Yer sıkıntısı nedeniyle 100cm ile kalacağım. Burada kıșları hayat biraz durduğu için fiyatlar daha ucuza geliyor, o nedenle bu aralar geçiși yapacağım nasipse. Dekor olarak da kum üstüne tek ipek bitki ve arkasina saklanabilecekleri orta büyüklükte tek yassi tas hevesim var. Dallı Mangrow kökü haricinde tabi. İnşallah geçiș sonrası bir foto ile yine görüşlerinizi alacağım.
Bu arada bașka bir bașlıkta gördüğüm kendinize test amaçlı salmonella virüsü bulaștırma konusunda yalnız değilsiniz
1 ay kadar önce ben de bilerek tecrübe ettim. O yazınızı bence forumda bașlıklara almak lazım, çok hoșuma gitti.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Akvaryum konusunda da çok teșekkür ederim. Benim için çok net oldu. Sizin akvaryumunuzun olduğu konuyu incelemiștim. Yer sıkıntısı nedeniyle 100cm ile kalacağım. Burada kıșları hayat biraz durduğu için fiyatlar daha ucuza geliyor, o nedenle bu aralar geçiși yapacağım nasipse. Dekor olarak da kum üstüne tek ipek bitki ve arkasina saklanabilecekleri orta büyüklükte tek yassi tas hevesim var. Dallı Mangrow kökü haricinde tabi. İnşallah geçiș sonrası bir foto ile yine görüşlerinizi alacağım.
Bu arada bașka bir bașlıkta gördüğüm kendinize test amaçlı salmonella virüsü bulaștırma konusunda yalnız değilsiniz
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk