busrabusra
Bronz 5 Üye
Kaplumbagalarimdan bir tanesi, owi, öldü kabugunda yumusama vardi ve her zaman cok hareketsizdi. Yem yemesinde sorun goremedim aslinda. Akvaryum yaptirdim, isitici siparis ettim bunlar hazir bekliyordu ama filtresi henuz gelmedigi icin akvaryumu kurup kurmamakta kararsiz kaldim ve kurmadim. Hala filtreyi bekliyorum. Akvaryumu kurmamakla hata mi ettim? Digerine de bakamazsam? Tedirginim. Daha iyi bakabilecek birini bulsam, versem? Cok kararsizim sizin dusuncelerinizi merak ettim bu konuda. Ogrenci oldugum icin evimde sabit degilim birkac gun icinde tatilim bittigi icin sehri terk edicem ve tobiyi, yasayan kaplusumu da goturmem gerekicek cunku ailem bakamayacaklari konusunda kararlilar. Yolda hirpalaniyorlar diye uzulmustum tatil icin memlekete donerken. Ve simdi tekrar yola cikmasi gerekicek. Ben mezun olana kadar bu boyle olucak. Yurt arkadasim, bana kapluslari hediye eden insan, cok cabuk pes ettigimi soyluyor. Artik yeni bi yasam alani olacagini, dondugumuzde owinin yerine yeni bi kaplus alabilecegimizi ve bakabilecegimizi soyluyor ama dedigim gibi cok kararsiz ve tedirginim.. dusuncelerinizi benimle paylasin lutfen