Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Özel Mesaj

Leas

Bronz 5 Üye
Katılım
28 Şub 2018
Mesajlar
29
Merhabalar,

Bildiğim kadarıyla özel mesajlar, kavgalar, tartışmalar yüzünden kapatıldı.(Başka bir nedeni olabilir, bilmiyorum.) Forumda ilan açıyoruz veya birisiyle iletişime geçmemiz gerekiyor mesaj gönderemiyoruz. Mesaj aracılığı ile bir takım şeyler dönüyorsa moderatörler bu yüzden burda değiller mi? Bence özel mesajların açılması gerekiyor.
 
Sebep dediğin gibi yaş aralığımız geniş olunca fevri davranışlar görülüyor ve müdahale edemiyoruz böyle durumlarda. Mesaj için admin ile iletişime geçeceksiniz. O mesajı açacak.
 
Cvp: Özel Mesaj

Mete bey merhaba,

Cem beyin de yazdığı gibi sitemizin yaş aralığının geniş olmasından dolayı kontrolümüz dışında olaylar gerçekleşebiliyor.Hem üyelerimizin güvenliği, hem de gereksiz tartışmaların önüne geçmek amacıyla bu özelliği kapattık.

Biri ilanınızı görüp size ulaşmak isterse konunun altına yorum yazabilir. Satış yapılacak noktaya gelindiğinde ise ben alıcı ve satıcıya öm yetkisi veriyorum ve iletişime oradan devam ediliyor.

İyi günler
 
Geri
Üst