Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bu arada ben akvaryum temizliğini haftada bir yapıyorum yani haftada bir suyun 3/1 ini dip çekimi ile alıp su ekliyorum. aynı zamanda da dip çekimi yaptıktan sonra filtreyi temizliyorum.benim kaplumbaga yavru degil 8-10cm ustu bir kaplumbaga sizi bile yer arkadaslar saka yapmiyorum gecen akvaryumu temizlerken gozlugumu isirdi (masa gibi bir yere koymustum tabiki dusmesin diye onlemler aldim masadaki gozlugu isirdi)
emre bey de yapay çim kullanıyor kuru alanda o tavsiye etmişti bana.Tavsiyem Akvaryumda Yapay cim strafor gibi malzemeler kullanmamanız. Sonra kussa bile hiç yutmamış olması çok daha iyi.
Japon kanallarına bakmıştımda onlarda koparması imkansız sert çimler oluyor onlardan alınabilir.emre bey de yapay çim kullanıyor kuru alanda o tavsiye etmişti bana.
bence camdan yap.ben kuru alani degistiricem ama tahtadanmi yapsam camdanmi onu dusunuyorum cunki su tahtayi sisirir
en cazip o geliyor cam kırılmayacaksa baska bir sorun yaratmaz kopmaz yenmez parcalanmazbence camdan yap.
Camdan yap Üstüne tahta yapıstır akvaryum silikonu ile.ben kuru alani degistiricem ama tahtadanmi yapsam camdanmi onu dusunuyorum cunki su tahtayi sisirir
yalnız camın kalınlığı minimum 6mm olsun. benimki 6mm ama 7mm olması daha iyi olur tabi.en cazip o geliyor cam kırılmayacaksa baska bir sorun yaratmaz kopmaz yenmez parcalanmaz
oba asiri mantikliCamdan yap Üstüne tahta yapıstır akvaryum silikonu ile.
Önceki yuvamda Kuru alan camdan dı üstüne tahta yapıstırmıs tahtalar küflendi. Onun için suda küflenmyecek bir tahta bulmalısın.en cazip o geliyor cam kırılmayacaksa baska bir sorun yaratmaz kopmaz yenmez parcalanmaz
bence öyle hoş bir görüntü olmaz. bence yapay çim koyabilir.Camdan yap Üstüne tahta yapıstır akvaryum silikonu ile.
camın ustune tahta yapistirip tahtanin icini yarip icinede silis kumu koysam yani icinde havuz gibi bi bosluk olur orayada kum koyarimbence öyle hoş bir görüntü olmaz. bence yapay çim koyabilir.