Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kuru alana kum koymanızı önermem. hayvan ıslak bir şekilde kuru alana çıkacağı için kum üstüne yapışır ve hayvan huylanır.camın ustune tahta yapistirip tahtanin icini yarip icinede silis kumu koysam yani icinde havuc gibi bi bosluk olur orayada kum koyarim
buldum camin ustune direk boyle kucuk olmayan ama buyukte olmayan taslardan yapistiririm silikonlaSen cam üstüne küflenmeyecek tahta yapıstır kuru alan komple tahta oalbilir doğal ortamına en yakını bu aslında ağaç üzerinde güneşlenmeyi severler. Kuru alana kum koyma hiç
akvaryum silikonu kullanacaksın değilmi?buldum camin ustune direk boyle kucuk olmayan ama buyukte olmayan taslardan yapistiririm silikonla
Rampayı böyle yap ama Kuru alana taş yapıstırma kuru alanda tahta kullan hem suyun içinde olmazbuldum camin ustune direk boyle kucuk olmayan ama buyukte olmayan taslardan yapistiririm silikonla
evetakvaryum silikonu kullanacaksın değilmi?
kuru alana ve rampaya lastik paspas yapıştırabilirsin cem bey öyle yapmıştı.
paspas diyince komik geldikuru alana ve rampaya lastik paspas yapıştırabilirsin cem bey öyle yapmıştı.
insan bazen kaplumbaga olmak istiyorbakın bu cem bey in akvaryumunun kuru alanı. lastik paspastan yapmış.
Heryerde yapay çim olmasi arasına yem kaçıp kaplumbağanin çimi yemeyeceği anlamına gelmiyor. Kaplumbağa o çimleri yiyor birçok kişi farkinda degilyapay cime yem kacicagini dusunmuyorum cunki heryerde yapay cimli var zaten benimkinin yemleri yutmasi max 20sn surdugu icin kacmasini engellerim