Toprak
Platin 5 Üye
bunuda almak mantikli geldi simdi bunu alip ustune pvc paspas yapistirirsam oh tadindan yenmez
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu çim güzelmiş arasına yem kaçmaz kuru alan yuksekte zaten.buda emre bey in akvaryumunun kuru alanı.
Biz burayi kahvehaneye cevirdik yanlislikla Akvaryumum guzelmiden girdik benim kaplumbagamin karasindan devam edip sizin akgaryumun karasina bakip pvc paslastan ciktikKonu nereye gitmiş. Konunun ilk yorumuna yazdım.
Biz burayi kahvehaneye cevirdik yanlislikla Akvaryumum guzelmiden girdik benim kaplumbagamin karasindan devam edip sizin akgaryumun karasina bakip pvc paslastan ciktik
bu site sayesinde (cem bey ve birçok kişi sayesinde) kaplumbağama nasıl bakacağımı vs. öğrendim çok teşekkür ederim cem bey ve diğer arkadaşlara.ben bu siteyi neden daha once kesfetmemisim cok eglenceli
vitamin kullanıyorsanız d3 kullanmanıza gerek yok d vitaminini fazla kaçırmayın.UVB lamba kullanmiyorum d3 vitamini ve kaplumbağa vitamini kullaniyorum uvb lambanin yerini görüyor biraz.
Hocam bir sene sonra kuru alanı üste yaparım alan genişler baya yetmez mi 60x40 30h yüzme alanı olucak.Güzel düşünüp yapmışsınız ama bunun uzun süreli bir geleceği yok. Boydan dar. Hadi bir sene idare eder diyelim ama fazlası hayvana eziyet olur.
Bu süreçte uygun bir akvaryum yada boyca uzun bir kap araştırın. Ömürlüğe gerek yok. 150 litre altı olmamak kaydı ile bir akvaryum üniversite boyunca iyi kötü götürür. Almadan önce bilgi verin ama.
Kuru alanı güzel düşünmüşsünüz hoşuma gitti.
Vitamini haftada 1 yemine damlatıyorum. 2 haftada 1 devit kullanıyorum.vitamin kullanıyorsanız d3 kullanmanıza gerek yok d vitaminini fazla kaçırmayın.