Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yeni gordum mesaji neslihan insan gibi biseyden irkilmistirolivia-peter' Alıntı:Insan gibi birsey biz oluyoruz sanirim Yok kimse yoktu yakinlarinda.
Evet kotu birseyin belirtisi degil. birseyden korktugu kesin. Tespit edersem o panigi birdaha yasamasina engel olurum.
Insan ve gibi arasinda cok bosluk birakarak insana benzeyen davranisi temsil etmeye calistim ama site bosluklarii kaptiyor sanirimAlisarp' Alıntı:Yeni gordum mesaji neslihan insan gibi biseyden irkilmistirolivia-peter' Alıntı:Insan gibi birsey biz oluyoruz sanirim Yok kimse yoktu yakinlarinda.
Evet kotu birseyin belirtisi degil. birseyden korktugu kesin. Tespit edersem o panigi birdaha yasamasina engel olurum.
Anlaminda dedim belki olabilir diye