Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tohlii' Alıntı:Teşekkürler Ömür bey. Birkaç birşey daha ekleyince daha doğal ve güzel olur inşallah
![]()
gozluklu' Alıntı:Çok güzel olmuşBence dünyanın en şanslı kaplumbağalarından biri kendisi
Elinize sağlık.
Kuru alan için kullandığınız kütük ne ağacından? Ben de öyle bir yer hazırlamak istiyorum ama reçinesinin ya da renginin suya salınmasından korkuyorum. Ayrıca cama tam olarak nasıl sabitlendi? Vantuzları kütüğe nasıl bir sistemle tutturdunuz?
Ayrıca sadece aklıma gelen bir tavsiye de şu belki büyük taş parçalarından mağara yaparsanız kaplumbağanız oralarda gezinmek isteyebilir. Taşları da biririne silikonla tutturursanız kayıp üstüne yıkılma tehlikesi olmaz.
Aklıma gelen diğer bir şey de belki şelale yapmak isteyebilirsiniz. Ben kendi akvaryumumda istiyorum ama yeteri kadar büyük olmadığı için yapamıyorum gereksiz yer kaplayacak.
ömür' Alıntı:Tohlii' Alıntı:Teşekkürler Ömür bey. Birkaç birşey daha ekleyince daha doğal ve güzel olur inşallah
![]()
inşakvaryum kumu hangi tür?
eminemre' Alıntı:Ömür boyu yetecek bir alan
Bu arada ablamlar da ağaç kabuğu kullanmıştı dekor için ama oldukça boyadı suyu. 1 ay kadar hep gölet suyu gibi bulanıktı. Çıkardığı anda netleşti su. Bu da aklınızda olsun 1 hafta içinde su netleşmiyorsa suyun bulanıklığı büyük ihtimal ondandır.![]()