aytekingoksoy
Platin 4 Üye
Evet arkadaşlar tuzun tek dostu ben kaldım şeker öldüğünden beri durgunlaştı zaten önceden elimde yem görünce çıldırırdı şimdi pek umursamıyor stresemi girdi diye düşünmeden edemiyorum. Bugün altına bi bakim dedim sağ bacağının orada şişme farkettim solda yoktu resim çektim.Ben yinede tebdir amaçlı veterinere götürmek istiyorum. İstanbul üniversitesinde profesör tanıdığım var veteriner fakültesi fizyoloji anabilim dalında getir bizim okulun kliniğine bakalım demişti. Sizin önerdiğiniz varsa onada götürebilirim. Nasıl ne şekilde götürcem söylerseniz iyi olur çünkü bilmiyorum. Kendi sığabilecek bi küçük kaba koysam kabın üstüne delikler açsam olurmu nasıl yapim arabam yok metrobüsle falan götürcem bizim buradada var merterde bilmiyorum ama nasıllar. Bide benimki arada hapşuruyor böyle ağzını açıp değişik sesler çıkarıyor yada ben bi baktırim belki normaldir fakat ama bilmiyorum su ısısı falan herşey normal şeker ölünce tuza bişey olmasın diye o kadar telaş ediyorumki en ufak ters bişeyde korkuyorum
mailto:/LPaWPj.jpg
mailto:/rLQoL7.jpg
mailto:/7mkrm5.jpg
mailto:/P3qZ39.jpg
mailto:/gl5Jl3.jpg
mailto:/9X4PXk.jpg
mailto:/qqYZq5.jpg
mailto:/MYE3YN.jpg
mailto:/QXAoXk.jpg
BUDA SÜLALEM RAHAT POZİSYONU
mailto:/vzEvzv.jpg[/url]
mailto:/LPaWPj.jpg