Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:gizem hava kabrcığı çıkarıyorsa o rahatsız etmiş olabilir. gerçi bunların herşeye gıcığı var. akvaryuma koyacağın herşeyi ortaya sallayacan al kendin uygun yere koy diyeceksin.
Kasıntı yapıyordur belki. Bir sorun olduğunu zannetmiyorumpretty' Alıntı:cem' Alıntı:gizem hava kabrcığı çıkarıyorsa o rahatsız etmiş olabilir. gerçi bunların herşeye gıcığı var. akvaryuma koyacağın herşeyi ortaya sallayacan al kendin uygun yere koy diyeceksin.
cem süs dye koydum baska hava tası acık . hava kabarcıgı cıkmıyor sadece dipte kaplumbaga seklınde duran bır tasım var . 2 gundur kur yapıyor tastan kaplumbagaya ustune cıkmakta bırkac kez denemesı oldu fakat ebatlar bıraz buyuk tasın yemedı. organını cıkarıp kuma surtuyor ben 2 gundur buna sahıt oluyorum vıdeolarını caktırmadan cektım . noldu bu kerataya sımdı:smile:
XeuaHwaHero' Alıntı:Kasıntı yapıyordur belki. Bir sorun olduğunu zannetmiyorumpretty' Alıntı:cem' Alıntı:gizem hava kabrcığı çıkarıyorsa o rahatsız etmiş olabilir. gerçi bunların herşeye gıcığı var. akvaryuma koyacağın herşeyi ortaya sallayacan al kendin uygun yere koy diyeceksin.
cem süs dye koydum baska hava tası acık . hava kabarcıgı cıkmıyor sadece dipte kaplumbaga seklınde duran bır tasım var . 2 gundur kur yapıyor tastan kaplumbagaya ustune cıkmakta bırkac kez denemesı oldu fakat ebatlar bıraz buyuk tasın yemedı. organını cıkarıp kuma surtuyor ben 2 gundur buna sahıt oluyorum vıdeolarını caktırmadan cektım . noldu bu kerataya sımdı:smile:
cem' Alıntı:cinselliğini keşfediyor. başlangıçta bunu görmek olağan. diğerlerine sardırırsa kötü hayvanları huzursuz eder. o halde o ürünü akvaryumda tutmaya devam et salınım yapan bir şey değildir inşallah.
AEK' Alıntı:Hayvan bence kesinlikle rio grande. Res & cumberland mix olacağını sanmam. Kabukta genetik hata var, ama sorun değil. Bundan ötürüde mix olasılığını düşündüm, ama bence hayvan rio grande slider.
Alisarp' Alıntı:Neden oyle oldugunu dusundun abi ?
Bakimlari ayni tabi ama buyumesinin sebebi bu degildir