Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şartlı öğrenme

Zararı yok ama hayvan büyüdükçe kesin belli olur. Hayvanda genetik olarak zaten kabuk plaka fazlalığı var. Yanak büyüdükçe belli olacak ama farklılık olduğu kesin. Ben halen aynı düşüncedeyim ama rio olmasa bile genetik hata sebebi ile renk değişimi var. Belkide mix diyeceğiz. Biraz daha büyüsün. Ama sonuçta sorun edilecek bir şey değil.

Bir büyüse emre ne olduğunun önemi yok artik :)

Küçüğüm ishal olmuş . ne yapmam gerek ? Sera dropur w mevcut bende . fakat nazil kullanirim . içme suyu diyor damlattigim kaba koysam göz va bise olur diye tereddutteyim. Ne yapmaliyim . papatya cayi banyosumu , Ac bırakmak mi , ne ? :)

Hayvana sebze ve gammarus verme birkaç gün. Sadece raffy p ver. Farklı bir durum yoksa düzelir çabucak.

Cvp: Şartlı öğrenme

devitte kullanma.

Hic sebze vermedim ki . eşeğe verdim bikac kez . deviti yememi kabugami kullanmim . sadece raffy p vererek bakin durumuna tamam

deviti yemine damlatma. üşüyeceği için kabuğuna da sürme yani sudan çıkarma.

Tamam. Kuru alana alisma sureci zor geçiyor . büyük falan iyice alisti o muhteşem pozlari her daim yakaliyorum.küçük su içindeki alanda uyuyor kafa disarda bazen içerde. Çok nadir kuru alana gidiyor. Gidince de keyif yapip tekrar suya iniyor.iştah hareketlilik sorun yok . alisma sureci sanirim o sebeple kasmiyorum.devitide birakiyorum o zaman

aynen öyle hayvan düzelene kadar elleme. üşümesi bir yana stres olmasın hayvan.

Kapluşum yüzemiyo aldığımdan beri

Kapluşum yüzemiyo aldığımdan beri
neden arkasaşkar 5 yıldır yüzemiyo suyunu değiştirirken hiç ister fazla su ister az nolur yardım!!! Su filtresi flan yok

bulunduğu akvaryum ve hayvanın kabuk boyu ölçüsü nedir ?

Geri