Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şaşkın'a bir haller oluyor

Konusmamalari dilsiz oduklari anlamina gelmiyor tabi arada ses cikarabilirler :)

hadı ya hıc oyle bı denk glmedım forumlarda :/ bır kez denk gldı oyle baska hc ses cıkartmadılar bılmıyorm cem abıde bısı demedı suana kdr.
Seninkiler dağcı benimkiler politlkacı olcaklar :p

Korktuklarinda tedirgin olduklarinda elinize aldiginizda mesela degişik bir ses cikariyorlar tıslama gibi birsey tos tos :) buyudukce hicte dokundurmuyorlar. Hastalk belirtisi olarak bilgim yok moderator joker hakkimi kullanmak istiyorum :)

Tıslamaya denk gelmedim ama dedigin gibi olduğunu duydum arkadaş cıyaklama derken senin dediğinden bahsediyorsa sorun yok ama cıyaklamaysa ben öyle hatırlıyorum yanlışsa kusura bakmayın . İyi bir politikacı olacağına hiç şüphem yok :p

bı an tıslıcaktm bende :D :D korkutmayın beni :):)
hiciv hakkımı kullanarak dıyorm ulkemızdekı polıtıkacılardan daha ıyı olur eminim :):p

Sen eline aldiginda tislamiyorlar mi Duygu? Cok sanslisin ben Peter den korkuyorum tislayinca ejderha sanki

:) su kaplmbaga cesıtlerınden yılan boyunluyu gorunce bende bı an ırkıldım :D kaplusları almamıs olsam vazgeccektm bakmaktan :D :D

Hayır hiç denk gelmedim Lily eğleniyormuş gibi bile görünüyor ben elime alınca hareket ederken etrafı falan izliyor :) Johnny çekingen olanı oda başta kabuğunun içine giriyor sonra kafayı çıkarıp saga sola bakıyor aksiyon yok :) ama ciyaklama konusunu merak ettim doğrumu hatırlıyorum diye

Özellikle ele alınınca korkarlar ve caydırmak, gözdağı vermek için hızlı nefes verip tıslarlar. Bunu hepsi yapmaz sma bazıları uygular. Benim büyük resler arada yapar.

Kendiliğinden kuru alanda cikleme ve hıçkırık tarzı ses çıkarırsa nefes alma güçlüğü yani akciğer enfeksiyonuna işarettir.

Peki cem bey yaklasik bir ayda 2-3 kere cikan bu ses hastalik habercisi olabilir mi ?

o emre abi pervinnn :D
EMRE abi benmkı sadece ele aldıgımda bı ses cıkarttı o kdr baska bı ses cıkartma yok ck sukur (buyuk harfle yazarak pervin hanıma gonderme yapmaktym yanls anlasılmasın :D )

Bu aralar Cem daha aktif, karışıklık normal :)

Ses o kadar nadirse sorun olmaz. Anlık bir sorundur.

Şafak seninki zaten dediğim tıslamadır. Ele alınca bahsettiğim sebepten yapabilirler.

sanrm abi :):) duygu da beni tıslattı :D dedım noluyor :) bu essek Yaramaz, Şaşkın a yem bırakmıyor ayrı kaplarda mı yedırıyım abı napym ? Ztn korkak ve gozlemlıyorm yemı ufak atıyorm ona ama yıne hemen yıyemıyor. Bıraktıgı sırada bazende agzından Yaramaz kapıyor bıldıgın ayırmak ıcın elımı sıper edıyorm :D

cıyaklama sesı gıbıydı ve sadece elıme aldgmda oldugunu soyledım. Lutfen yanls bılgılendırme yapmayınız reca ediyorum :p :D

Geri