Zilli Hayri
SKF Delisi
Kızmazsanız canım sıkılınca bugün bunu yaptım.Eğer birini kırdıysam özür diliyorum.
mailto:/ta6an4.jpg
mailto:/ta6an4.jpg
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ağustos' Alıntı:Olivia erkek çıkarsa yıkılırııız![]()
![]()
cem' Alıntı:benim isim kısacada uzun olmuş burcu :smile:
şimdi magazin haberlerine geçiyoruz.
şok! şok! şok! benim delikanlıyı geçen gece akvaryumda sevgilisiyle el ele dolaşırken gördüm. kamerayı görünce ayrı taraflara kaçtılar. aldığım bilgiye göre sadece arkadaşız demekle yetindi. ilerleyen saatlerde bir köşede tekrar buluştular. yeni bir aşk mı doğuyor reklamlardan sonra.
bugün edindiğimiz bilgiye göre "olivyanın iyi ve kalbi güzel bir tosba olduğunu ama elektrik alamadığını ayrı dünyaların tosbaları olduklarını" belirtip. "Allah yolunu açık etsin" temennisinde bulundu. :haha:
flora11' Alıntı:Shrek de dişi çıktıŞımarık erkek fiona belli değil. Şımarık da Shrek i rahat bırakmıyor zaten. Shreknaz
![]()
cem' Alıntı:bu sezon erkek sandıklarımız hep dişi çıkıyor. dişi yılındayız.
Alisarp' Alıntı:Forumca copcetana donduk![]()
olivia-peter' Alıntı:Burcuuuuuu :haha: :haha:
Eline sağlık.
AEK' Alıntı:Çok güzel olmuş Burcu
Dişi sayısının artması iyi tabiki. Ben ileride iki erkek sahibi olarak kız bakmaya kesin çıkacağım.
Zilli Hayri' Alıntı:Teşekkürler. Sizler yarattiniz beni![]()