Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tosbağahayvanüretim' Alıntı:Elimizdeki türler dışında istediğiniz türlerden elimde olmadığı takdirde kolaylıkla bulabilir ve getirtebilirim. İstediğiniz türleri özellikle diamondback trappins i florida da bir arkadaşım üretiyor ordaki fiyatları 60-70 $ civarında tabii ki buna shipping ücretleri cites belgeleri dahil değil gerçi yanlış hatırlamıyorsam cites belgeli değil diamondback ler.
Ayrıca türkiye içi gönderme çok zor olmayacağını düşünüyorum her yıl yaklaşık 6000-7000 tane avrupaya gönderiyorum yurtiçi ne kadar sorun olabilir bilmiyorum
Önceden de dediğim gibi eğer burdan bir liste oluşturabilirsem yani şöyle ki sonuçta elimde olmayanları yurtdışından getirticeğim o yüzden en azından miktarın biraz yüksek olması gerekiyor yoksa maliyeti çok yüksek olucaktır, uygun bir liste oluşturabildiğim takdirde özellikle kaplumbağa türlerinden tabiki milyon dolarlık ender bir iki ırk dışında sizin için getiremeyeceğim tür yok .
Size detaylı bilgi verebilmek için getirtmem gereken miktarı ve elimdeki ırklardan doğacak yavru miktarını bilmem gerekli bu yüzden baharı beklememiz gerekmektedir.
Ayrıca Her türlü sorularınız için bana özelden de ulaşabilirsiniz. Kaplumbağanızla ilgili yaşadığınız sorunlarda dahil !
İyi Günler Dilerim ....
Hikmet TULGAY