Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

snap turtle

Cvp: snap turtle

Burada olmadığı için ben yurtdışında yaşadığınızı düşündüm.

Çok farklı bir tür, tuzlu su ve tatlı suyun karıştığı boğazlarda da yaşıyor.

dediğim gibi bir arkadaşım getirmişti birkaç günlüğüne keşke Türkiyede bulunsa çok güzel bir tür Türkiyede hemen hemen herkes red eared slider beslediği için pek mümkün değil zaten o tür red eared slider gibi fazla ve ucuza satılsaydı onlarıda ölüm fanusuna alırlardı eğer o türden bulabilirsem mutlaka alıcağım yada yurtdışına çıkan bir arkadaşıma söyleyeceğim ama bunlardan önce gerekli yaşam koşullarını sağlamam gerek

Ben getirtmek için uğraştım ama olmadı. Bu kaplumbağayı avrupada dahi bulmak zor. Amerika danda birinin çıkarması imkansız.

Res telepten değil ama ithalatın yoğunluğu sebebiyle ülkemizde popüler. Amerika kıtası hayvanı olmasına rağmen uzakdoğu çiftliklerinden geliyor.

Evet yaşam koşulları ayrı zorlukta.

nasıl bir yer hazırlamalıyım onuda bilmiyorum sadece 2 veya 3 gün kalmıştı oda normal akvaryumdu

http://www.diamondbackterrapin.com/index/

Burası sanırım en iyi anlatan yer.

Geri