Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Göz damlası göz ve ağızdan vitamin ağızdan.
Su ısıtıcı da tetra ht 100 watt yada roxin ve ribao markaların çelik ısıtıcısını alın. 100 watt.
Filtrede sunsun hj752 marka uyar.
Yem olarak tropical biorept W, dajana gammarus sticks, omega one adult turtle sticks, tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın. Totalde 4 yem
@cem çok ama çok teşekkür ederim Cem Bey dediklerinizi alıcam çok yardımcı oldunuz son olarak içimde şüphe kalmasın diye kaplumbağamın alt kısmını da çektim bir sorun var mı diye akciğer enfeksiyonu falan onu da cevaplarsanız çok mutlu olurum iyi ki böyle bir forum yapmışsınız gerçekten çok teşekkür ederimGöz damlası göz ve ağızdan vitamin ağızdan.
Su ısıtıcı da tetra ht 100 watt yada roxin ve ribao markaların çelik ısıtıcısını alın. 100 watt.
Filtrede sunsun hj752 marka uyar.
Yem olarak tropical biorept W, dajana gammarus sticks, omega one adult turtle sticks, tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın. Totalde 4 yem.
Çok teşekkür ederim Cem bey her şey için meğer kaplumbağam hakkında bilgi sahibi olmadığımı anladım dediklerinizini yapıyorum umarım bundan sonra mutlu sağlıklı olur iyi ki sizi tanıdım kendinize iyi bakın görüşmek üzereAltbağada plakalar pullanmış. Katman yoğunluğu da fazla. Tabana eğer yoksa vitasand pro78 marka sarı silis kum alın sürtünüp çıkarsın.
Renginde üşümeye dair bir belirti yok.
@cem bey tekrardan merhaba ben dediğiniz elyaftan aldım elyafı filtrenin içindeki siyah süngeri çıkarıp mı koyucaz yoksa siyah süngerin etrafına mı saracağım incecik bir elyaf sarılabilecek şekilde doğru mu aldım acaba filtrem sunsun 752Tabandaki kirleri kaldırmış olabilir.
Genel temizlik yapıp bir de öyle deneyin.
Pervane kısmına ince bir sünger koyup hazneye elyaf koyarsanız toz kirleri de çeker. Elyaf kahverengi olunca o kısmını koparıp temiz elyaf eklersiniz fazla elyaf ziyan olmaz. En ucuz elyaftan alın. Genelde eurostar marka ucuz oluyor.
Gözleri gözükecek şekilde önden bir resmini çekip atabilir misiniz?
Plakaları atması güzel kabuk ferahlar rahat büyür.
Üstbağaya da kabuğu peçete ile kurutup 2 damla damlatıp yayın yarım saat kuru yerde bekletin kalanı yine peçete ile silip akvaryuma alın.
52-53 W halojen alın. 75 watt çok. Bunlar tasarruflu ampul. Olduğundan fazla ısı verir.