Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su Kaplumbağalarında Beslenme (Her Yaş İçin)

jbl agil bu ara stoklarda bulunmuyor sanırım, onun muadili olarak hangi yemleri kullanabiliriz?

Agil gibi lizin amino asidi içeren bir yem görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum. Nette baktım bulamadım.

Merhabalar rica etsem bunların link tarzı bir şeyleri var mıdır:( Her yerde aradım hiçbir yerde yok inanın çok ihtiyacım var linklerine

Akakçe ve cimri.com üzerinden bakın. Yem fiyatları yükseldiği için artık her yemi getirmiyorlar.

merhabalar, kaplumbağam 4 cm kabuk boyunda ve elimdeki yemlerin görsellerini ekliyorum. eğer içinde kullanmamam ya da çöpe atmam gereken varsa söylerseniz sevinirim. ayrıca bu kaplumbağamın kabuğunun ortası sivri üçgen gibi olmaya başladı bunun sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• IMG_5298.jpeg
    3.4 MB · Görüntüleme: 4
Minerali buzdolabına koyun. Aslında carnivor içinde hayvan ufak eğer çenesi kesiyorsa devam edin. Zorlanıyorsa tropical axolotl yemi alın.

Minerali buzdolabına koyun. Aslında carnivor içinde hayvan ufak eğer çenesi kesiyorsa devam edin. Zorlanıyorsa tropical axolotl yemi alın.
cem bey merhabalar, carnibor hiç açmadım eminönüne gitmişken aldım kalsın diye. şimdi 2. kaplumbağam var ama yem yemiyor. ayrı kaba alsamda yemiyor. küçük parçalara ayırıyorum yemleri öyleyken yemeye çalışıyor ama başaramıyor yine. ben nasıl ilerlicem bu konuda açlıktan ölücek diye korkuyorum valla. başka bir yem mi kullanmalıyım küçük olan için? ayrıca ben küçüğü erkek diye aldım umarım ilkide dişidir. ben baktım ama küçük olduğundan pek anlayamadım bu konuda da bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Ekli dosyalar

• IMG_5371.jpeg
    3.8 MB · Görüntüleme: 1
  • IMG_5383.jpeg
    IMG_5383.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_5378.jpeg
    IMG_5378.jpeg
  • IMG_5377.jpeg
    IMG_5377.jpeg
Cinsiyet 10 cm kabuk boyu civarı belli olur.

Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.

Gammarus var mı elinizde? Yoksa sera, tetra ve dajana markalardan birinin gammarusunu alın.

Küçük için tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden biri olur. Diğeri de yiyebilir hayvan o kadar büyük değil.

Netten alın daha ucuz ve taze olur.

Geri