Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağam bayılıyor gibi oluyor acil yardım

IMG_20250515_202638.jpg

Kuru alanı şu tarz pprc borularla tesisatcida yaptırabilirsiniz üstüne meyve kasası koyabilirsiniz

Ben yardımcı olmuyorum bunlara ne yapıyorsa yapsınlar.

Milletin umrunda değil daha yazılanı okumuyor ben niye kendimi parçalıyorum ne yapiyorsa yapsın.

Yok yazma bu konuya baksın başının çaresine gitsin veterine götürsün hayvani öldürüp eline versinler. Yazılanı okuyup uygulamayan adama yardımcı olunmaz.
Dediğin herşeyi tektek yapacağım teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama böyle önyargılı olmanız yanlış. Bu konuda bilgim az acaba farklı taş türü mü var koymak için veya başka öneride bulunman için dedim (taş felan) kelimesini.

Dediğin herşeyi tektek yapacağım teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama böyle önyargılı olmanız yanlış. Bu konuda bilgim az acaba farklı taş türü mü var koymak için veya başka öneride bulunman için dedim (taş felan)

Tamam taş olmaz.

30 litre gıda kabı alın.
SmartSelect_20250822_143737_Samsung Internet.jpg

Bu ekipmanları alın. Bunlar şart ekipmanlar.
www.trendyol.com

Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul - Fiyatı, Yorumları

Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
atakanpetshop.com

Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı

Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com
atakanpetshop.com
www.nalburcum.net

Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70

Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
www.nalburcum.net
www.nalburcum.net

Kuru alanı bu şekilde yapın.

Kuru alan yaparken taş ve çim gibi malzemeler kullanmayın.

Taştan soğuk yer. Çim ise pislik tutar göz ve kulak enfeksiyonuna neden olur.

Akvaryum ve kuru alan üstü tamamen açık olmalıdır ama kuru alan duvarları kaçmaması için yüksek olmalıdır.

Kuru alana rahat çıkabileceği şekilde tasarımını yapın. Suya salınım yapacak Veya bakteri tutacak veya soğuk yemesine neden olacak malzemeler kullanmayın.

Bu şekilde askılı kuru alan yapabilirsiniz. Pprc boruları kaynak makinesi ile birleştirin. Üstüne 1. Kalite meyve kasası kaplayın.
20250731_135028.jpg

Veya bu şekilde tabana oturtmalı yapabilirsiniz.
IMG-20250801-WA0004.jpg

Veya bu şekilde 4 parça cam kestirip akvaryum slikonu ile yapıştırın.
Dikkat edin kuru alandan kacamayacak kadar kuru alan camları yuksek olmalı.
IMG-20250802-WA0008.jpg

Veya meyve kasasından şu şekilde kuru alan yapın.
IMG_4584.jpeg

Genellikle gentagut 2 goz 2 ağız sabah akşam şeklinde göze uygulandiginde 25-30dk kuru alanda beklemesi lazım cem abi yazar bekleyin bu ilaç yani yem değil bişey değil oyuncak gibi kullanılmaz

Genellikle gentagut 2 goz 2 ağız sabah akşam şeklinde göze uygulandiginde 25-30dk kuru alanda beklemesi lazım cem abi yazar bekleyin bu ilaç yani yem değil bişey değil oyuncak gibi kullanılmaz
Bugün durumu biraz daha kötü baya hareketsiz kafasını içerisine sokmuşta bugün yazar mı acaba

Batikonu yarasına kulak çubuğu yardımıyla süreyim mi hocam

Geri