Buğra46
SKF Delisi
Dur sakinBizi mi sınıyorsun?
Felan?
Taş olmaz dedim üst mesajda.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Dur sakinBizi mi sınıyorsun?
Felan?
Taş olmaz dedim üst mesajda.
Akciğer enfeksiyonun tedavisi gentagut o tedaviyi ilerletmek için ekipman gerekli
Teşekürler Allah razı olsunEkli dosyayı görüntüle 13811
Kuru alanı şu tarz pvc borularla tesisatcida yaptırabilirsiniz üstüne meyve kasası koyabilirsiniz
Pvc değil pprc sende yazma yanlış bilgi veriyorsun.Ekli dosyayı görüntüle 13811
Kuru alanı şu tarz pvc borularla tesisatcida yaptırabilirsiniz üstüne meyve kasası koyabilirsiniz
Yok biliyorum pprc PVC berkten aklıma kalmışPvc değil pprc sende yazma yanlış bilgi veriyorsun.
Yok yazma bu konuya baksın başının çaresine gitsin veterine götürsün hayvani öldürüp eline versinler. Yazılanı okuyup uygulamayan adama yardımcı olunmaz.Yok biliyorum pprc PVC berkten aklıma kalmış
Dediğin herşeyi tektek yapacağım teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama böyle önyargılı olmanız yanlış. Bu konuda bilgim az acaba farklı taş türü mü var koymak için veya başka öneride bulunman için dedim (taş felan) kelimesini.Yok yazma bu konuya baksın başının çaresine gitsin veterine götürsün hayvani öldürüp eline versinler. Yazılanı okuyup uygulamayan adama yardımcı olunmaz.
Dediğin herşeyi tektek yapacağım teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama böyle önyargılı olmanız yanlış. Bu konuda bilgim az acaba farklı taş türü mü var koymak için veya başka öneride bulunman için dedim (taş felan)
![]()
HELİAS Halojen Ampul 42w 1 Adet - Fiyatı, Yorumları
Halojen Ampul 42w 1 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Genel Markalar K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul - Fiyatı, Yorumları
K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul - Fiyatı, Yorumları
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com![]()
![]()
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com![]()
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
![]()
www.nalburcum.net![]()
İlaçları aldım. Diğer şeyleri de sipariş verdim. İlaçları nasıl kullanmalıyım hocamMalzemeyi aldınız mı
Bugün durumu biraz daha kötü baya hareketsiz kafasını içerisine sokmuşta bugün yazar mı acabaGenellikle gentagut 2 goz 2 ağız sabah akşam şeklinde göze uygulandiginde 25-30dk kuru alanda beklemesi lazım cem abi yazar bekleyin bu ilaç yani yem değil bişey değil oyuncak gibi kullanılmaz
Batikonu yarasına kulak çubuğu yardımıyla süreyim mi hocamGenellikle gentagut 2 goz 2 ağız sabah akşam şeklinde göze uygulandiginde 25-30dk kuru alanda beklemesi lazım cem abi yazar bekleyin bu ilaç yani yem değil bişey değil oyuncak gibi kullanılmaz
Öyle yaparsinizda ben onu ne kadar kullanılacağını bilmiyorumBatikonu yarasına kulak çubuğu yardımıyla süreyim mi hocam
Öyle yaparsinizda ben onu ne kadar kullanılacağını bilmiyorum
Girer belki bugün onun genellikle sabah işleri oluyor akşam giriyorTamamdır teşekürler beklemedeyim inşallah hızlı döner cem bey
Acaba başka bilen varmıdır veya başka konuda demiş mıdır kullanım şeklini bakayım bendeGirer belki bugün onun genellikle sabah işleri oluyor akşam giriyor