turtle123
Bordo Bereli
Olur herhalde klasik yokmuymuşEczane bunu verdi sürsem sorun olmaz demi hocam
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Olur herhalde klasik yokmuymuşEczane bunu verdi sürsem sorun olmaz demi hocam
Klasik yoktu ya sürdüm 30dk temiz kuru alanda beklettikten sonra suya koydum geri ağzından baloncuk çıkıyorOlur herhalde klasik yokmuymuş
Kulak çubuğu ile nazikçe sürdüm yarasına sürdükçe canı yanıyordu gözünü kapatıp ağzını açıyordu.Şuanda baloncuk yok gibi ama suda yattı hemen veya bayıldı çözemedimIlk koyduğunuzda çıkar. Sürekli mi çıkıyor
Birde 3 adet yem verdim 1 ini yedi diğer ikisini yemedi odadan çıktım 5dk belki yer diye yememişti geri çıkardımIlk koyduğunuzda çıkar. Sürekli mi çıkıyor
Teşekkürler hocam her gün sürmeye devam edeyim miPamuk ile sürerseniz daha iyi olur. Az sürmeyin.
Hayvanin durumu çok kötü bir tane yemesi bile iyi.
Isıtıcı ekipmanları halledip ilaca baslamak şart. Zaman geçtikçe durumu kötüye gider bu şekilde.
EvetTeşekkürler hocam her gün sürmeye devam edeyim mi
3 damla 15 saniye bidaha 3 damla mı yoksaBu ne yazı yazmışsınız. Okumadan geçtim.
Hayvana eczaneden baticon ve genta yada gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla üçer damla ağzına damlatın.
Bu bacak altındaki altbağa üstündeki oluşum katı mı yoksa deri vari kabuk üstünde kaplama birşey mi var?
Alınabilir gibiyse yüzeyden çıkarın.
Sert birşey ise havlu peçete ile silip kulak pamuğu ile baticonu o bölgeye yedirip kuru yerde 30 dakika bekletin. Kalanı silip tekrar akvaryuma alın. Bunu 3 gün boyunca sabah akşam yapın. Sonra bakalım.
Toplam 3 damla. Damlalar arasında 15 saniye.3 damla 15 saniye bidaha 3 damla mı yoksa
1 damla arası 15saniye mı bekliyeyim
Tamamdır teşekürler günde 1 defa yeterli miEksik yazmışım. Beklemeye gerek yok direk ağzına 3 damla damlatın. Ağzını açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla üçer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün. Biraz öyle tutun ağız aralığından girsin.
Tamamdır teşekürler günde 1 defa yeterli mi
Akşam 6 da damlattim şimdi bidaha damlatayimmiSabah 3 akşam3 Damla