Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Suyun girişini ayarlayabilirsin istersen su üstten çıkar onun motorunu söküp istediğin yere takabilirsin bu arada.Arkadaşlar sunsun hw 603-b mini dış filtre aldım. Su üstten girip alttan çıkıyormuş. Dizilimi nasıl yapayım?
Su girişini değiştirmeye gerek yok bence.Suyun girişini ayarlayabilirsin istersen su üstten çıkar onun motorunu söküp istediğin yere takabilirsin bu arada.
abi aktif karbon da alayımmı? sonuçta musluk suyu kullanıyorum.Elyaf zeolit sünger yeterli sünger su giriş tarafında olacak.
çalıştırdıktan sonra oldu bu olay.cem abi ısıtıcı geldi tetra ht 100w. akvaryuma yatay şekilde yerleştirdim fakat ısıtıcının bazı kısımları bembeyaz oldu bir anda.
abi biyolojik döngüyü nasıl sağlayacağım? en alt kısma ekstra birşey koyabilirim.Elyaf zeolit sünger yeterli sünger su giriş tarafında olacak.
yok abi ısıtıcı beyaz oldu çalıştırdıktan sonra.Cam yüzeyi mi beyaz oldu? Öyle ise kireç bağlamış olabilir.
şu kısma yani.abi biyolojik döngüyü nasıl sağlayacağım? en alt kısma ekstra birşey koyabilirim.
atayım abi. şimdi bidaha baktım beyazlık azalmış. sanki ısıtıcının içinde buhar var gibi.Resmini at bakayım ısıtıcıya
abi oradaki boşluğu değerlendirelim bence.Yok gerek yok zeolite üstünde de bakteri ürer.
Resmini at bakayım ısıtıcıya
abi peki dizilim nasıl olacak?Carbonu oraya koy.
Isıtıcı içinde gaz var ısınınca buharlaşır. Zamanla düzelir.