Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

süs havuzunda kaplumbağa

Sozunu tuttu mu arkadasin? Kurtarma operasyonu basliyor mu? Asiye nasil kurtulur degil Asiye nasil kurtarir olacak :)

Cvp: süs havuzunda kaplumbağa

burada bir tipi var çıkamadım dışarı tipi azalsın hemen çıkıp bakıcam duruyorsalar alıcam onları çok fena kar var burda şuanda..

Sorma,demin babam da diyordu;Ank.yarina bembeyaz uyanacakmis diye.

Burada da vapur seferleri durmus galiba. Disarda isim var,bakacagim ruzgar nasil.Sarinip sarmalanmayi da hic sevmem =)

İnsallah kapluslar usutmez.

Akvaryumu verdi mi peki?

yok akvaryuma şart koşuyor vermek için arkadaşım inşallah ordaysalar üşümüyorlardır..

kar yağışı devam ediyor tipi azaldı biraz daha azalsın yavrucaklar ordamı gdip bakıcam :)

Ordalardir garipler.Havuzun fotosunu cekme imkanin var mi,nasil bi yere atmislar merak ettim

kardan gözükmezki tabi hala orda duruyorsalar alıcam bakıcam iyice ...

Buyuk mu havuz?Baska da cikmasin =))) Dibi karanliksa gorunmez. Senin bes 10 olmasin =)))))

yok iki tanelerdi ama havuz orta boy birseydi :) bakalım gidince ne görücem umarım ordalardır bulabilirm..

baktım ama göremedim ya daha derine saklandılar yada birisi almış onları..yaırn bidaha bakayım..

Aa hadi yaa. Usuduler saklandilar galiba.Derinligin dibi pis mi yoksa karanlik mi?

karanlık ve karlı ....hemde çok karanlık telefonumun ışığını açtım yinede bulamaıdm ellerimle yokladım bütün bedenimi soktum köprünün altına ama bulamadım :(

Aman dikkat et sen de usutme =(( Dar bi yuzey mi?Allah korusun ustu buz olursa,kafayi cikartamazlar,nefes alamazlar

onlar için geniş insanların girmesi için dar ben üşütsem bişi olmaz o yavruları bulamadımya bu havada moralim bozuldu :(ağlamaklıyım dokunsanız ağlarım

Elinden geleni yapmissin hayatim sen, gerisi sanssizlik,dogal olaylarin neticesi.
Dua edelim de hava durulsun.Ordalardir kesin.

inşallah ama çok üzüldüm ya ilkkez bu kadar çok istemiştim bir hayvanı ... ben iyi düşünmeye çalışıyom belki hayvanseverlerden biri bulduysa evine götürmüştür diye...

Yani kaplumbagayi taniyan az oldugu icin,orda yasayabilecegini sanip almazlar bence.

Bana ordalar gibi geliyor.

bizim buralarda kaplumbağa bakan seven çok ama bırakanda çok

Birakan coksa yandin,hepsini toplar sonunda da evi onlara birakirsin =)))))

Geri