Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

süs havuzunda kaplumbağa

Cvp: süs havuzunda kaplumbağa

istemiyorum dedi hayvanlarım var dedim tmm ya sorun olmaz dedi ilk sonra bir baktı bu iğrenç haynları istemiyom dedi evimizde dedi ben kedi köpek sanmıştım dedi bende aşklarımı istemeyeni ben hiç istemem dedim herkes şaşırdı kaplumbağa için düğünmü iptal edilir dediler evt ben ederim onlar benim canımın cananı dedim..

Himmm. Benim 2 yaz once,ciddi dusundugumuz eski erkek arkadasim vardi. O da evlenince bizle mi yasayacak demisti.Sorun olmaz gibilerinden..Ama evime gelmedi yani gormedi hic. Simdi ben de suphelendim.Hain ilerde sorun cikaracakti belki de =))))

Yani kaplumbaga yuzunden bitmesi degisik olmus tabi de,haklisin,birsey diyemiyorum Ailen de sorun cikartmadiysa yani soylenmedilerse,sorun yok.Karsi taraf dusunsun,sonucta senden beklenen ozveri daha fazla.Bence bu bir isik olmus.Temeli saygi kaynakli bir durum.Kesin ilerde de o tip bir insanla,baska sikintilar yasardin.Hayirli olmus bence.Hayvan burada yalnizca bir simge.Ayriyeten acima duygusu olmayan,vicdana sahip olmayan biri ile evlenmek ciddi bir sorun,hayatin her saftasinda da karsina cikardi.

yok ailem zaten ben istiyorum diye kabul etmişti onu yoksa okuyorum diye evliliğe karşılar okulun bitmeden evlenme kızım dedi babam bende çok seviyorum deyince tamam emin misin dedi ama sonra hayvanlarım daha kıymetli benim için onlar benim canıma can katılıyorlar onların bir bakışı ömre bedel benim için onları istemeyeni ben hiç istemem ..

Aynen,dogru demisler. Ben de ayni sekilde,bunlari istemeyecek birini istemem.Cunku istememe yalniz keyfi bi tepki degil bence.İcinde saygi,sevgi,vicdan,acima vb duygularinin eksikligini gosteren bi davranis.

Kedi,kopek gibi gezinen bir hayvan olmadigindan, ayrica keyfi de olmus..

Evlenip sahiplendiren veya gole vs birakan cok var ya,yazik..Saglik sorunu olmalari disinda bence biraz da bahane oluyor.

benim onlara olan sevdam mezarda bile bitmez ben onlar için herkesi heryeşi karşıma aldım almayada devam ederim..onlar için herkesi herşeyi tek kalemde silerim..

yanlız berrak cem abi firarda herhalde bu saate kadar kızmadığına göre bana :)

daha ne söyleyim, hayvanlar oraya adapte olmuş ise akvaryuma alman yine dirençlerini düşürür. tabi seninkilerde var. bu aynı 8 kişiyi küçük hücreye sokup buradan dışarı çıkmadan tüm yaşam ve ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız demek. hayvanlar birbirine girecek zayıf olanlara diğerleri saldırıp akvaryumdan atmak isteyecek. yaralanmalar kaçınılmaz olacak.

Asi kiz ne yaptin?Bir daha senden haber alinamadi,merak ettim =) Kaplumbagalari eve getiremeyince,sen havuza yerlestin galiba =)

valla berrak duruyorlardı hala orda iyice orda bir çukur gibi biryer bulmuşlar karanlık orda koyun koyuna duruyrolardı cem abi başka yerde bakarım getirebilirsem bugün besledim yavaş yavaş önce alıştırayım kendime diyorum sonra alıp eve getirecem...dayanamıyorum cem abi :)

Kiyamam yaa,buzusmusler demek. Buyuk plastik kaplar olabilir gecici olarak ama fazla isiticin var mi?İst sogumaya basladi,herhalde Ank daha beterdir. Yalniz ilerde sahiplendiremezsek elinde kalirsa o da kotu olur Dedikleri gibi 8 tane bi hapishanede. Su halde face.e de yazmya cekiniyorum.Coluk coguk ogrenip gidip oyun eder diye.

aman yazma oyuncak ederler dediğin gibi bir arkadaşım bana ısıtıcı hatta akvaryumunu vericekmiş o0nları halledeyim eğer duruyor olursalar hala alıcam onları ordan..dua edinde arkadaşım vazgeçmesin..

en geç perşembeye kavuşacak yavrular yuvasına verirse tabi arkadaş akvaryumu diğerlerini verecek de akvaryum sıkıntı

Face'te Su Kaplumbağası
Arenası / Turtle Arena grubuna girersen,Bayram Durum adli kisinin iletisi var. " Ankarada Gonullu Kaplumbaga Sahiplendirecek
Varmi Sabirsizlikla Bekliyorum. — heyecanlı
hissediyor." Ekipman var mi yazdim var yazdi ancak guvenilir mi bilemem.İstersen bir bak sen de,guvenirsen tarif edersin havuzu.

Bir de ozelden ulasan asagidaki kisi var.Arkadasiniz bana ulasabilir mi yazdi Ank'daki kaplumbaga icin

https://m.facebook.com/sedat.aktas.9404

o kişiyi biliyorum ben ama şuan için sahiplendirmeyi düşünmüyorum iyileşene kadar hiçdeğilse daha elime gelmediler en geç perşembe elimde olucak alıcam havuzdan yani :)kimseye vermeyi düşünmüyorum berrak :) şimdiden isim bile buldum onlara erkek ve dişi kapluş onlar erkeğe şimşek dişiye papatya adını koyucam :)

Canim sen bilirsin tabi.Ben,Cemlerin dedigi gibi,ilerde akvaryumu buyutemezsen sorun olur diye,facete Ank.yazanlari ileteyim dedim.Bu 2kisi var iste. Baska bakmayayim ozaman.

sağol canım cem abi kızıyor bana ama vermeyecem kimseye en fazla 1 sene bu küçük akvaryumda yaşar hepsi sonra kendi evime çıktımı kocamna akvaryum yapacam onlara ölmezde yaşarsak inşallah :)söyleme canım kimseye daha

İnsallah canim;sen dileklerine,kapluslar da buyuk evlerine kavusursunuz =))

Cem,o kadar dil dokmesine ragmen,kizlara soz geciremeyince,sineye cekildi =))))

ne yapsın gariban adamcaz kızlarla baş etmesi kolay mı inşallah tek isteğim tek arzum onlara kocaman bir akvaryum ...

Geri