Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

süs havuzunda kaplumbağa

Cvp: süs havuzunda kaplumbağa

olabilir geçen sene yazın 6-7 yaşlarında 3-4 kez yumutlamış bir dişi getirmişti komşumuzun oğlan abla sen sevion bakarsın dimi dedi getirdi ama annem iğrenç götürün bunu burdan evde 6 tane var onlar kaldıda bunamı bakacan dedi eve sokmama izin vermedi 3 gün boyunca kavgasını ettim surat salladım hatta küstüm anneme

İyi mi bakmislar,erkenden yumurtlamis.Benimki plastik kaptayken 13 yasinda ancak yapti

Ciftlesme oldu mu ki?Gunes acti burda,orasi nasil? Havuzdalar mi merak ediyorum.

keşke olsa beklenti içerisindeyim yani bu kadar istekli birini göremzsini çifteşsinler diye bekleyeni havuzdakileri bilmiyorum bugün çıkamadım :(biraz hasta olmuşum galiba :) ökrüsüp duruyom..

Cok gecmis olsun.

Bende ciftlesme imkansiz gibi. Erkek 3 aydir surekli titretiyor ama disi bir kere bile karsilik vermedi.Hatta abartinca itekliyor.

Ama zaten uretmeyi dusunmmuyorum. Yavrulara benim bakmam zor,baskasina da veremem.

ya benim erkekde sürekli peşinde rafael kur yapıyor tepki bile vermiyor dönüyor popoyu gidiyor diğer erkekler kur yaptığı zman elinin tersini yapıştırıyor anında :)

Benimki bazen uzun sure bon bon bakiyor, bazen dedigin gibi yapistiriyor,bazen itekleyip akvaryumun diger ucuna kosuyor.

Sansli da bi acayip.Hayvanin,gozune gozune batiriyor tirnaklarini.O da sinirleniyor.

benimki direk dönüyor poposunu rafaele diğer erkeklere yapştırıyor elinin tersini..rafaele dokunmuyor

Geri