Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!mevlut' Alıntı:Istersen ben sana ankaradan alip yollayabilirim istanbula. Ticaret degil. Ucrersiz olarak tabiki. Hersey para degil. Burasi bir forumsa bizde aileysek boyle seylerin lafi olmaz. Kargolama ile ilgili zannediyorum bir kutunun icine koyacagim. Birazda nemlinolucak saniyorum. Istersen alayim yolluym pazartesi
cem' Alıntı:Uvb ampul alana kadar eczaneden devit damla alıp 3 aylık süreçte haftada bir gün, bir yemine bir damla damlatıp verebilirsin. Yalnız hayvan 6 cm kabuk boyunu geçtikten sonra.
Uvb içerikli ampuller ısı vermez. Dolayısıyla yanına ısıtıcı ikinci bir lamba ve armut ampul lazım.
mailto:/forum/konu-isitma-ve-gunduz-isigi-icin-ampul-ecolite-52-w.html
Bu veya bu şekilde basit ve soft armut ampul alacaksın.
Uv ampulde şu an piyasada en ucuzu exo terra uvb 100 yada 5.0 olan bu aynı zamanda uva'da içerir. Kompakt ampuldür.
Atakan petshopta 90 tl'ye satılıyor ama nette bak belki daha uygun fiyatlı bulabilirsin.
ugurbiber' Alıntı:Konu başlıktaki gibi arkadaslar. İstanbulda Yasıyorum. Yavru bir kaplumbağa edinmek istiyorum. Yavru olursa sevınırım. Bütün techizatım mevcut . Varsa sahiplendirmek veya satmak ıstiyen msj atabılır.
ugurbiber' Alıntı:Konu başlıktaki gibi arkadaslar. İstanbulda Yasıyorum. Yavru bir kaplumbağa edinmek istiyorum. Yavru olursa sevınırım. Bütün techizatım mevcut . Varsa sahiplendirmek veya satmak ıstiyen msj atabılır.