Tört
Yeni Üye
Bulduğum en uygun fiyatlı UVB lambanın linkini bırakıyorum. Ancak kaplumbağa için uygun olur mu bilemedim..?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.10 cm kabuk boyuna kadar bekleyebilirsiniz. Yemlerden gerekli açığı kapar ama illa ki alayım derseniz. Gönderdiğiniz linkteki uygun. Uvb 100, 5.0 (%5 uvb) kullanıyoruz. Ben de 350'ye gördüm.
Hayvan daha ufak olduğu için kabuk kalın değildir. Işınım emilimi yapar. 3.0 oranda iş görür. Yalnız bu çin malı. Alındığı gibi bir hafta içinde de gidebilir uzun sürede dayanabilir. Orası şansa kalmış.
Namiba marka hariç (15. 000 saat ömrü var) ortalama aktif ömürleri 1-1,5 sene kadar daha sonra yarılanmaya başlıyor.
Bu ampulün linkini vereyim.
25 WATT UVA UVB SÜRÜNGEN TERARYUM LAMBASI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
25 WATT UVA UVB SÜRÜNGEN TERARYUM LAMBASI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 25 WATT UVA UVB SÜRÜNGEN TERARYUM LAMBASI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yalnız bu ampuller ısı vermez yanında mutlaka ısıtma lambası olmalı. Isıtma 12 saat; uvb kuru alana çok çıktığı saatlerde 1-2 saat yakılsa yeterli.
Arkadasimin elinde Namiba Terra urunu var. Ikinci el kisminda. Ucuza veriyor.Uvb siparişi için sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. ????
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ancak şimdilik ihtiyacım kalmadı. ????Arkadasimin elinde Namiba Terra urunu var. Ikinci el kisminda. Ucuza veriyor.
Rica ederim. Foruma bakamamistim epeydir. Direk gorunce yazdim.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ancak şimdilik ihtiyacım kalmadı. ????