Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

UVB LAMBA

Zararlı olmayan tek ampul bu yazın 28 kışın 52Watt olanını kullanın.
Anladım çok teşekkür ederim bu ikisini hemen sipariş ediyorum bunlar 6 ayda bir değişicek değil mi (bu arada beni yüklü bir ödemeden kurtardınız tekrardan teşekkür ederim) birde su derinliğini ne yapmalıyım biraz derin su istiyorum rahat ve mutlu olmaları için ama boğulurlar diye korkuyorum hemde filtrem çalışmıyor 2 günde bir manuel su değişmi yapıyorum kuru alanom geldiktrn sonra ve eğrr siz pvc kaynatmayı nerde yapıcağımı bulabiliceğimi söylersrniz sonra su yüksekliğini arttırmak istiyorum cam istemiyorum çünkü alanı çok darsltıyor

Anladım çok teşekkür ederim bu ikisini hemen sipariş ediyorum bunlar 6 ayda bir değişicek değil mi (bu arada beni yüklü bir ödemeden kurtardınız tekrardan teşekkür ederim) birde su derinliğini ne yapmalıyım biraz derin su istiyorum rahat ve mutlu olmaları için ama boğulurlar diye korkuyorum hemde filtrem çalışmıyor 2 günde bir manuel su değişmi yapıyorum kuru alanom geldiktrn sonra ve eğrr siz pvc kaynatmayı nerde yapıcağımı bulabiliceğimi söylersrniz sonra su yüksekliğini arttırmak istiyorum cam istemiyorum çünkü alanı çok darsltıyor
Ilk başta kabuk boyunun 2 katı kadar yükseklikte su ile başlayın.
Daha sonra 20 30cm ye kadar yukseltirsiniz.

Hayvanin yüzeyde tutunup nefes alabileceği birşey varsa boğulmaz.

Veya bir yere sıkışıp nefes almak için yuzeye çıkamazsa boğulur.

Büyük akvaryuma geçince haftada bir su değişimi yaparsınız sürekli su değiştirmek hayvanın strese sokar.

Pvc kaynatma nedir?

Pprc boru kaynatma mı? Pvc boru kullanmıyoruz.

Ilk başta kabuk boyunun 2 katı kadar yükseklikte su ile başlayın.
Daha sonra 20 30cm ye kadar yukseltirsiniz.

Hayvanin yüzeyde tutunup nefes alabileceği birşey varsa boğulmaz.

Veya bir yere sıkışıp nefes almak için yuzeye çıkamazsa boğulur.

Büyük akvaryuma geçince haftada bir su değişimi yaparsınız sürekli su değiştirmek hayvanın strese sokar.

Pvc kaynatma nedir?

Pprc boru kaynatma mı? Pvc boru kullanmıyoruz.
Yok borular hakkında bir fikrim yok birbirine kaynatınız dediniz bunu kime yaptırabilirim meyve kasası 1. Sınıf dediniz bunu nerden ten edebilirim üstüne kaplayın dediniz ne ile borulara tutturdunuz bunu bana detaylı anlatabilir misiniz? Birde su yüksekliğini ne zaman arttırmalıyım her gün 3 4 saat yüzdürmeye çıkarmak beni yoruyor bu yüzden hangi sdımları izlemeliyim su kaç günde değiştirmeliyim yem için ayrı kaba alıp elim ile balkonda beslememelimiyim?

Yok borular hakkında bir fikrim yok birbirine kaynatınız dediniz bunu kime yaptırabilirim meyve kasası 1. Sınıf dediniz bunu nerden ten edebilirim üstüne kaplayın dediniz ne ile borulara tutturdunuz bunu bana detaylı anlatabilir misiniz? Birde su yüksekliğini ne zaman arttırmalıyım her gün 3 4 saat yüzdürmeye çıkarmak beni yoruyor bu yüzden hangi sdımları izlemeliyim su kaç günde değiştirmeliyim yem için ayrı kaba alıp elim ile balkonda beslememelimiyim?
Yuzdurmeye çıkarmak diye birşey yok.

Yuvasında bol su ve kuru alan olur.

Isterse yüzer isterse kuru alana çıkıp lamba atında yatar.

Yuzdurmeye çıkarmak diye birşey yok.

Yuvasında bol su ve kuru alan olur.

Isterse yüzer isterse kuru alana çıkıp lamba atında yatar.
Anladım teşekkür ederim peki ben elini suya sokunca bana geliyorlar hatta elime tutunup avucuma çıkıyorlar bazen elimi kovalattırıyorum su içinde elimden yem yiyorlar bu alışkanlık kötü mü

Valla yapamadım laptoptan bi denerim işte olduğum içinde belki tam yapamadım bilgileriniz için çok teşekkür ederim bu arada yemi yiyorlar ancak yem önerirseniz ordan alırım ya da eksiğim vsrsa söylemeniz yeterli

Poşetli gammarusu kullanmayın.

Yem olarak sera raffy p

Kurutulmuş yem olarak sera raffy I veya tropical blood worms alın.

Açık yemler bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir.

Parazit yumurtası için bu riski almaya değmez. Bunlar hayvanın içinde canlanırsa hayvanları içerden yemeye başlar. Bunun tedavisi mümkün ama anlaşılması zordur. Hayvan dışkı ile atarsa farkedilir. Parazitler bağırsaklarda durmaz doku içine girerse, hayvanın kurtulması imkansızlaşır.

Kapalı kutuda alın. Her ne kadar emsal olsalar da sera raffy I, tetra, dajana markalar bir tık öndedir.

Açık yemler bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir.

Parazit yumurtası için bu riski almaya değmez. Bunlar hayvanın içinde canlanırsa hayvanları içerden yemeye başlar. Bunun tedavisi mümkün ama anlaşılması zordur. Hayvan dışkı ile atarsa farkedilir. Parazitler bağırsaklarda durmaz doku içine girerse, hayvanın kurtulması imkansızlaşır.

Kapalı kutuda alın. Her ne kadar emsal olsalar da sera raffy I, tetra, dajana markalar bir tık öndedir.
Anladım çok teşekkür ederim hrmen değiştiriceğim

Geri