sn.sevindik
Gümüş 4 Üye
Tamamdir. İşlem bi kac saate kadar biter. Guncel fotoğraflarla donus yaparim.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!sn.sevindik' Alıntı:mailto:/urun_detay.aspx?urn=13104&ad=vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-800-gr-0-7-mm
Alacağın kum bu arkadaşım. Telefondan girdiğim icin ismini goremiyorum. Akvaryumun yeterli degil. 35 litrelik akvaryumun var. Fakat o ölum fanuslarindan iyidir. Kumun yuksekliği 3 cm olsa yeterli kalır. Bunun icin 7 paket alman gerekir arkadasim.
Mangoyu kaynatip su da bekletip temizledim. Saçaklarini kesip attim fircaladim. Son kez suya tuttum. Kumuda yikayacağım. Süzgec ile suzeceğim. Bakalim hayirlisi.
Kumu şu sekilde yerlestirsem ? Suyu bosaltmak istemiyorum cünkü. Cok zahmetli ve zor bir is suyu bosaltmak. 2.5 litrelik pet sisenin altini kesip huni gibi yaptiktan sonra kumu siseden tabana döksem ? Bi videoda gormustum.
cem' Alıntı:barış alacağın akvaryumun yüksekliği en az 40 cm olmalı. ilk ölçü boy bazında güzel 70 cm en de 35 cm altına inme hatta 40 cm olursa daha iyi. gösterdiklerinde 20 cm boy kuru alan için bırakacağın farkı çıkarınca ve kum eklediğinde su niyetine alan kalmıyor. kısacası yan yana konmuş bir kaç ölüm kabından farkları kalmıyor. bunları baştan silip uygun bir ölçüde bakabilirsin. ben mesela yazlık için 80*36*48h akvaryumu 80 tl'ye aldım. 6 mm cam kalınlığı ile.
akvaryum hazır akvaryum.
AEK' Alıntı:Umut Bey,
Akvaryum güzel bir hal aldı. Ancak bir süre sonra kum yüksekliğinin yeterli olmadığı ortaya çıkacak. Hayvan eşeledikçe kumu kaydırıp akvaryumun tabanı görünecek. Birde yüksek olmaması deri değişimine fayda etmemesine sebep olacak. Görsel olarak şu an iyi. Dikkatimi çeken bir konuda akvaryumun üzerinde kuru alana denk gelmeyen diğer lamba. Su üzeinde bunun faydası hayvan için yok. Isıtıcı olmadığı için suyu bir nebze bununla ısıtma yöntemine mi gittiniz.
Barış Bey,
Alacağınız akvaryumlar için Cem in yorumu çok doğru. Bulunduğunuz yerde camcı var mı? Görüşüp uygun ölçülerde bir tane yaptırmak daha iyi olur.
sn.sevindik' Alıntı:Kuru alan konusunda hiç bir sıkıntımız yok. Yemediği raffy vital 'i bile sorunsuz yediriyorum artık. yiyen kaplumbağa sayısı azmış.
Mangoyu ise iç filtrenin altına sıkıştırmayı deneyeceğim.