Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Masraf sıkıntım yok ben kendime para harcayan biri değilim varsa yoksa hayvan bakıyorum sokaklardakilerle ilgileniyorum şuan 4 adet var sıkıntı çekmiyorum benim tek sıkıntım getirirsen ve kaybedersem çok etkilenirim kabul santimleri arasinda çok fark yok evdekiler sakin sıkıntısız ve insana alışkınlar benim akvaryumun kenarında oturma yerim var hep orda onlarlayımdır birbirlerine karşı saldırgan tavırlarını hiç görmedim o bebeği alıp almamak konusunda tek endişem iyileştirebilir mıyım belki zaten ölücek orda ama benim elimde olmasın mahvolurumDgerki alırsan masrafa 1 kişiyi daha ekliycen bunu bakabilirmisin onuda alırsan kaç kaplumbağa olacak
Maliyet hic onemli degil bibsekilde hallederim boylarin arasinda 2 3 cm var tabi benimkiler bi tik daha buyuk ama aylardir iki 6 7 cmligin arasinda 4 5 cm olan var o onlardan kucuk duruyo ama hicnşıkıntıları yokBı ihtimal iyileşir ama aynı boylarda olması lazım yoksa birbirlerini yerler bütün maaliuetleri karsilarsankz alın daha yolun basi 5 kaplumbağa olursa birşey alırken yaparken hep 5kati masraf olacak
İstiyorsanız alabilirsiniz. Hayvan orada durursa ölecek ki fazla bir süresi var gibi de gözükmüyor. En azından tedavi eder, hayvanda tedaviye cevap verirse hayatını kurtarmış olursunuz.
Ama her nefes alışta ağız açıyorsa durum pek olumlu gözükmüyor.
Onun garantisi yok ölebilirde. Bence oraya para kazandırmayın orayı hep birlikte şikayet edelim.Hayvanları mahvetmis abi icim gitti o yavruda da aklim kaldi bi tanesi 450 tl olmus parasinda değilim kurtulsun ordan istiyorum yarın gidip bakicam durumunu fotoğraflayıp buraya atıcam lutfen yarin gun icinde mesajima bakın bu hayvanı alma elinde ölür derseniz hic bu riske girmek istemiyorum cok etkileniyorum kucuklugumden beri kaplumbagalar benim icin farkli bir yerde gecen gunki kayibimin hala altindan kalkmis degilim olucekse elimde olmesin
Kapatmaslar devlet bazen öyle şeyleri göremiyor daha önemli şeyler varken kapatsalarda cevap geç gelirOnun garantisi yok ölebilirde. Bence oraya para kazandırmayın orayı hep birlikte şikayet edelim.
Dukkanin adresini ve hayvanlarin fotoğrafını atın. Hepimiz şikayet edersek kapatabilirler.