Uvb kullanmana gerek yok8 cm den küçük yüksek ihtimalle yukarıda fotosu var yakınlaştırılmış çekim ayrıca
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Uvb kullanmana gerek yok8 cm den küçük yüksek ihtimalle yukarıda fotosu var yakınlaştırılmış çekim ayrıca
Akvaryum ölçüleriniz nedir birde alacagın kumun almadan önce linkini atarmısınha birde 5 kg silis kumu çok mu az mı bilemiyorum çok olsa iyi olur ama az olursa sıkıntı olur ne kadar almam gerekiyor kartta 250 tl var şuan
Kuru alan için kum kullanmanıza gerek yok50X30X20 taban malzemesi olarak değil de sadece kuru alan için kullanacağım artarsa taban malzemesi için kullanabilirim görünüş pek sıkıntı değil benim için
Akvaryum ölçüleriniz nedir birde alacagın kumun almadan önce linkini atarmısın
Taban için kullanmanız daha iyi olur burdaki amacımız estetik görüntü değil hayvana yararı var![]()
Silis Akvaryum Kumu 0.5mm - Kovadan Bölme 5kg
Silis Akvaryum Kumu 0.5mm - Kovadan Bölme 5kg en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Tabii taban için de kullanabilirim ancak şuan kaplumbağa için her hangi bir kuru alan rampam yokTaban için kullanmanız daha iyi olur burdaki amacımız estetik görüntü değil hayvana yararı var
hangi şekil yararı olursa o şekil kullanabilirim illa görüntü güzel olacak diye çabalamıyorum zaten problem yok yaniTaban için kullanmanız daha iyi olur burdaki amacımız estetik görüntü değil hayvana yararı var
O zaman öncelik olarak bir kuru alan yapmanız veya almanız lazım eğer Ankara'da iseniz yardımcı olabilirim kuru alan içinTabii taban için de kullanabilirim ancak şuan kaplumbağa için her hangi bir kuru alan rampam yok
Maalesef istanbuldayımO zaman öncelik olarak bir kuru alan yapmanız veya almanız lazım eğer Ankara'da iseniz yardımcı olabilirim kuru alan için
cam kestirerek yaptırabilirim aslında ama hayvana zararı olur mu bilmiyorumO zaman öncelik olarak bir kuru alan yapmanız veya almanız lazım eğer Ankara'da iseniz yardımcı olabilirim kuru alan için
Keskin olmazsa olmazcam kestirerek yaptırabilirim aslında ama hayvana zararı olur mu bilmiyorum
elinizde bir örnek var mı acaba? herhangi bir link olurKeskin olmazsa olmaz
Ben kendim yapmıştım mika gibi bir plastikten.elinizde bir örnek var mı acaba? herhangi bir link olur
linki alabilir miyimBen kendim yapmıştım mika gibi bir plastikten.
Eğer çevrenizde 3 boyutlu yazıcısı olsn varsa rica edebilirsiniz forumda biri öyle yapmıştı şablon linki de atmıştı
tamam arkadaşıma 3d printer ile bastırıyorum elimde 2 seçenek var birini o bulmuş diğerini de bu forumdan buldum kuru alan iyi olur gibiem geliyo zaten bundan sonra da pek bi ihtiyacı kalmıyo yanlız ampulu sadece babam evde yokken açabiliyorum bu gün 1-2 saat açabildim gece açmayı planlıyorum ancak hayvanın uyku düzeni bozulur yüksek ihtimalleKum için en*boy*3 cmm/1000= alınacak kum kilosu. 5 kg olur.
Yalnız kuru alanda kullanmıyoruz. Hayvan ıslak çıktığı için kum üzerine yapışıyor. Lamba altında kuruduğunda hayvanı kaşındırıp kurdeşen ediyor.
Isıtıcıdan bahsediyoHangi lambayı