Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yavru su kaplumbağası için EXOTERRA DIŞI uvb lamba önerisi

Kum için en*boy*3 cmm/1000= alınacak kum kilosu. 5 kg olur.

Yalnız kuru alanda kullanmıyoruz. Hayvan ıslak çıktığı için kum üzerine yapışıyor. Lamba altında kuruduğunda hayvanı kaşındırıp kurdeşen ediyor.

Kum için en*boy*3 cmm/1000= alınacak kum kilosu. 5 kg olur.

Yalnız kuru alanda kullanmıyoruz. Hayvan ıslak çıktığı için kum üzerine yapışıyor. Lamba altında kuruduğunda hayvanı kaşındırıp kurdeşen ediyor.
tamam arkadaşıma 3d printer ile bastırıyorum elimde 2 seçenek var birini o bulmuş diğerini de bu forumdan buldum kuru alan iyi olur gibiem geliyo zaten bundan sonra da pek bi ihtiyacı kalmıyo yanlız ampulu sadece babam evde yokken açabiliyorum bu gün 1-2 saat açabildim gece açmayı planlıyorum ancak hayvanın uyku düzeni bozulur yüksek ihtimalle

Isıtcıyı kafana göre açıp kapatmamak gerek çünkü ısıtıcı yanmazken hayvan çıkarsa üşür

12 saat en geç 21.00 da kapatılması gerek

Geri kapatıldığında 2 saat soğuması gerek soğumayıp geri takıldığında lamba yanıyormuş yani ömrü bitiyormuş

Ailene anlattınmı durumu başta benim ailemde izin vermiyordu boş yere yakma diyordu anlattım bu sıra biraz büyüdü büyüdüğünü duyunca bişey demiyorlar artık yani onlarda seviyor kaplumbağayı🙂

Geri