Cvp: Yemek yemeyi azalttı
ya tostosum büyümüş meğer
7cme yaklaşmış aldığımda 5cmdi. Ben hiç ölçmemiştim avuç içim kadar minicik diyip duruyodum siz hiç mi büyümedi diyince şimdi gidip ölçtüm fotoğrafını ekledim 2cm büyümüş tam
az mı büyümüş peki nasıl sizce daha büyümesi gerekiyor muydu? o kadar sevindim ki
suyun ısısı 24 kuru alan da 27 28 derece civarında oluyo. Filtrem ısıtıcım her şeyim var kısmı değiştiriyorum komple değişiklik iyi değilmiş diye. Kumu moderatörlerden cem iyi demişti dere kaplumbağası için uygun demişti değiştirmedim hiç. Agil yemim yoktu onu da alıyım o zaman ama hemen alamıycam daha dün sipariş verdim bir ay sonra filan köpeğimin maması bitince kargo ücreti vermemek için öyle alabilicem
Tamam fırçalamıyım o zaman, ama o pul pul gibi görünümü nasıl düzelir peki kabuğunun? Sanki plakalarının arası da daha açık eskisine göre. Deviti ayda bir filan kabuğuna sürüyordum vermiyorum uv aldığımdan beri hiç
Pardon eksik cevap vermişim suyunun temizliğini de yaklaşık 2haftada bir yapıyorum.
Şimdi tostos 7cm olduğuna göre bu şekilde mi yapmalıyım beslenmesini peki?
1. Gün: sera raffy p (muadili tetra reptomin)
2. Gün: sera raffy I (muadili tetra gammarus, tropical river shrimp, tropical dried fish)
3. Gün: jbl agil
4. Gün: sera mineral
5. Gün: sera raffy p (muadili tetra reptomin)
6. Gün: sera raffy I (muadili tetra gammarus, tropical river shrimp, tropical dried fish)
7. Gün: sera raffy p (muadili tetra reptomin)