Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni arkadaşım için tavsiyeye ihtiyacım var!!

Gammarus kutusuna atın kokusunu alsın. Sonra suda hemen önüne atın yesin.

Gammarusu kesip axolotl yemden devam edin. Yemezse yatım saat sonra çıkarın. Akşam yine deneyin. Bir iki gün inat edebilir sonra yerler. Kolaya kaçıp yumuşak yemi seçiyorlar. Ama tek yönlü besleme de uygun değil. Gagasının güçlenmesi için sert yemde yemeliler.

Foruma hoşgeldiniz.

Akvaryumda minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Camcıya da yaptırabilirsiniz hazır akvaryumda alabilirsiniz. Filtre ve su ısıtıcı akvaryum hacmine göre belirlenir. Lambayı acilen alın.

Kumda sarı silis kum kullanıyoruz. Atakan petshopta uygun ölçüde satılıyor. Ama bunun acelesi yok. Önce sistemi kurun.

Uvb ampulde zaruri değil. 7-8 cm kabuk boyu sonrası kullanırsınız.

Hayvan daha ufak, onun için protein ağırlıklı beslenmeli. 6 cm kabuk boyu sonrası ahm turtle sticks yada tetra reptomin ile bitkisele geçiş yaparız.

Kabuk boyu baştan kuyruğa kaç cm?

Omega one yemden birkaç tane gammarus içine atın kokusunu alsın. Yem sert geldiği içinde yemiyor olabilir. Haşlanmış yumurta akı da verin. Gagası yeterince sertleşmemiş yada stick yeme alışık değilse zorlandığı için yemiyor olabilir.

Hayvan gözlerini rahat açabiliyor mu?
Cem bey Sprenda markası dışında bir marka alsam olur mu, Sprendayı bulamadım, amazon da tedarik edemedi; aynı şekilde mandallı gece lambası alsam yeterli olur mu? . Yani ona hangi lambayı takacağımı da bilmiyorum gerçi

Orda da mı bitti. Artık ekipmanda bulamıyoruz.

Piyasada plastik duy ve çanaklılar çıkmış. Bunlar uygun değil. Çanak metal, duy seramik olmalı. Max 60 watt kaldırabilmeli. Veri yoksa almadan önce arayıp sorun. Bulursanız link atın. Arkadaşlarda faydalansın.

Evet adı sürat kargo ama adının anlamından habersizler. Teslim alırken kargo elemanını bekletip yanında açın. Kırıksa tutanak tutturup iade edin.

Arkadaşlar kaç defa satıcıyla konuşup sormama rağmen başlığı metal dedi fakat kargodan teslim alıp bir baktım ki seramik duy ama başlık plastikmiş kimseyi yanıltmak istemem bilginiz olsun insanları ürünlerini satabilmek için kandırıyorlar
Lütfen trendyolda yorumlara yazar mısınız bunu? Satıcı insanları daha fazla kandıramasın.

Geri